Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 78
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Pánové Larry Williems je vlastě úplnej břídil. Na xtb první místo zhodnotili o 2.200 000, tj přes 1000% za 14 dnů.No asi se máme pořád co učit.Na jeden pracovní den připadá zhodnocení přes 100 %. Takže pokud jste dobří a máte účet 5000, tak každý den musíte mít o 5000 více.Pozor to už jsou čisté peníze po odečtení komisí.

Odesláno

MNovak >> Sice jsem optimista, ale na takové scifi, že zhodnotím účet každý den o 100%, vážně nevěřím. Já mám stanovený plán mít každý měsíc +1000 USD, na co dostahovat nějakých rekordů, když pak navýšení může řídit PS. S pozdravem

Martin

Odesláno

To je to pravé slovo sci-fi. Aleši vím, že to není live, ale myslím si, že i na demu je to scifi? Já bych bral tak 50%, ale každý den není takový potenciál.Možná na min. grafu a nesměly by být ztrátové obchody a to je vlastně to scifi.

Odesláno

Zdravim, ono jde hlavne o to, ze na tom xtb mate stovky lidi, co s tim hraji hazard. No a logicky se z tech stovek lidi(nebo vice, nevim kolik lidi to hraje) nekomu podari, ze si parkrat vsadi na spravnou kartu. Toto ovsem imho neni cesta k dlouhodobemu uspechu....

Odesláno

Osobne si mylsim ze trading je predevsim o stabilne vydelavajicim systemu. Pokud nekdo dokaze udelat 1000 dolaru za mesic s peknou krivkou bez velkych ztrat (treba 15 sl za sebou to ja osobne bych neunes). tak pak jiz jen navrsuje kontrakty a muze na nase pomery slusne zit)).
Dulezite je predevsim moneymanagement, RRR, procento uspesnosti, a maximalni pocet ztratych obchodu v rade.

me osobne je jedno jestli udelam 1500 nebo 5000 za mesic)) hlavne kdyz to bude))))

Odesláno

Spíš mě to připadlo, že ta soutěž je docela dobře zmanipulovaná. Je vysoce nepravděpodobné, že by se tolik lidí dostalo za tak krátkou dobu na tyto procenta. A je jedno jestli je to live učet nebo demo. To by v naší republice byli samí schopní tradeři :)

Odesláno

vsechno je fake a zmanipulovane :-) je vysoce nepravdepodobne? tak sem hod tu formulku, podle ktere jsi to vypocital ;) se podivej kolik je lidi na tomhle foru. kolik lidi v cr se pohybuje v teto oblasti. fx obchodniku je u nas vice nez dost. plne banky. takze si to kazdy zkusi. a pokud prictes nahodne prichozi, tak dostanes ten pocet ktery tam ted je. myslim ze to nekdo jiz pocital, ze tam je kolem 75% co ztraci. coz by odpovidalo.

Odesláno

tak proc si to nevyzkousis? stacilo za vse co si mel, vsadit na ropu napr. nebo cekat na vysledky zprav. na fx slo udelat i vice., jen proste riskovat. o tom to je. pokud budes obchodovat podle planu, tak toho asi nedosahnes

Odesláno

911
jenže to nejde kvůli páce. víc než 5 lot tě to myslím aspoň ze začátku nepustí. dejme tomu, že by ti lidi třeba jeli forex a udělali ať nežeru 300 pips za týden. 300 pips krát 5 lot je nějakých cca 15 000 USD. to je na naše nějakých necelých 300 000 , tedy jen 100% zisku. Po prvním týdnu obchodování měl první člověk desetkrát víc, tedy 1 000%. Podle mě to není možné. už jenom kvůli té páce+by musel riskovat maximum a mít z prdele kliku.

• Vytvořit...