Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobrý den, chtěl bych otestovat systém FinWin pozičně v programu TNT. Chtěl bych se zeptat, zda je možné zobrazit dva indikátory CCI zárověn a také zde je možné používat volume grafy? Mě se to zatím nepodařilo nijak vyzkoumat. Děkuji za odpověď.

• 2 týdny později...
  • Odpovědí 71
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Dobrý den,
podle datumů v této diskuzi se to tady moc netočí. Přesto zkusím dotaz, snad mi někdo poradí. Nainstalovala jsem si TnT verze 5, 2 týdny testovala a teď ji mám zakoupenou i s přístupem k aktuálním datům. Nevím, jak se mám dostat k nějaké nabídce identifikátorů. Dole na liště se mi některé zobrazují, ale určitě to nejsou všechny a hlavně tam není to, co bych chtěla testovat, např. klouzavé průměry, ... Co kde zafajfkovat? Nejsem v angličtině expert.
Díky.

Odesláno

to carka:

klouzavé průměry a další indikátory dostaneš když zmáčkneš pravé tlačítko myši, když jsi na ploše grafu. V nabídce je Chart overlays, v nich najdeš moving averages. Pak se ti objeví v levém sloupci volby na zadání různých period a tak.

Odesláno

Ještě jeden hloupý dotaz - paleta Play control se mi zobrazuje jen tak že jsou tam tlačítka na přepínání typů zobrazení grafů, žádné krokování např., což v demo verzi bylo automaticky. Ve view se to jen zapne či vypne. Co s tím?
Díky. :S

Odesláno

Připadám si, jako bych měla znovu objevovat Ameriku! V demo bylo nastavení My account a mohla jsem zkoušet obchodovat na hist. datech, teď mám koupenou snad poslední verzi a tuto nabídku jsem zatím neobjevila, kde ji nastavit, ani panel Play controls nemám celý, nakoupila jsem nekompletní sw?

Odesláno

carka Napsal:
-------------------------------------------------------
> Připadám si, jako bych měla znovu objevovat
> Ameriku! V demo bylo nastavení My account a mohla
> jsem zkoušet obchodovat na hist. datech, teď mám
> koupenou snad poslední verzi a tuto nabídku jsem
> zatím neobjevila, kde ji nastavit, ani panel Play
> controls nemám celý, nakoupila jsem nekompletní
> sw?

Carko, to vypada, jako by sis nekoupila modul Accounting. Ten umoznuje krokovat trh a simulovat prikazy. Mrkni se na nasledujici stranky:

www.financnik.cz/komodity/recenze-sw/gecko-track-n-trade-pro-zaciname.html
www.financnik.cz/komodity/recenze-sw/gecko-track-n-trade-pro-accounting-plugin.html
www.financnik.cz/komodity/recenze-sw/gecko-track-n-trade-pro-accounting-plugin2.html

Martin

• 3 týdny později...
Odesláno

Dobry den,
jiz mesic trenuji s TNT 5, mam [mel jsem] svou jednoduchou strategii, ktera musim rict fungovala.
Pak jsem se ale docetl, ze autori webu doporucuji zacatecnikum nechodit do obchodu mensich, nez kde je
denni volume aspon 10 000. A to se mi ukazalo jako problem... Nejen ze moje strategie funguje pri volume mezi 5000-10000, ale navic obecne mi da praci najit komodity s takovym volume [krome sugar a corn]. Nehlede na to,ze s blizicim FND ma strategie neni tak uspesna.Tak by me zajimalo, pokud tento dotaz uvidi nekdo, kdo uz obchoduje naostro, zda prece jen neni mozne si udelat minimalni hranici volume na 5 000... Nebo na tomto cisle uz je likvidita opravdu o poznani horsi?

Hezky vikend
Mirek

Odesláno

Mirku,

to co pisete se mi zda nejake divne. Sice obchoduji futures na akciove indexy, ale i u ostatnich komodit bude denni volume daleko vyssi. Napr. ja mam podminku, ze volume musi byt vetsi jak 5.000 u 15ti minutoveho grafu (nebo prenesene 333 u 1 min. grafu). Takze si nedokazu predstavit, ze bych tuto podminku mel u denniho grafu - to by ten trh byl uplne mrtvy.
To se musite divat na kontrakty, ktere nejsou aktivni - treba se divate na cervnovou kukurici, kdyz ted se obchoduje teprve breznova, takze na cervnove nikdo neni. Takove komodity jako zlato, ropa a masa maji urcite denni volume pres miliony pro aktualni kontrakt.
Zkuste si nekde zridit demo ucet a zkuste svoji strategii na realnych datech. Protoze kdyz budete obchodovat v takto mrtvych trzich, tak budete mit strasne spatne plneni, budete chytat obrovske slippage.

Lada

Odesláno

Lado,
dekuji za odpoved. Pravda je, ze zrovna vcera jsem si zaplatil plnohodnotne TNT 5.
Mam ho na jinem pocitaci, az se k nemu dostanu, napisu konkretni priklad, ale zatim stale musim obchodovat kontrakty ktere za tri mesice konci, nebot jen tam je volume nad 10 000. Mozna se spatne divam:-]
Napisu v pondeli priklady.

Mirek

• 4 týdny později...
Odesláno

To Lada:
Tak nakonec jsem ty volume nasel:-) spatne jsem se dival,mel jste pravdu s temi kontrastnimi mesici..
Chtel bych vylepsit svou strategii, ale nevim, jak najit na tnt klouzave prumery..
Nevite nekdo?
Diky

Mirek F.

• 2 týdny později...

• Vytvořit...