Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobry vecer,
chtela jsem se zeptat, jak se v TNT dostanu ke starsim datum. Zkousim obchodovat "papirove",ale vse jen s aktualnimi cenami a tak musim cekat jak se trh pohne realne a nemuzu si zkusit jeden obchod za jedno odpoledne cely :-)))
Dekuji za radu predem (tu)

• Odpovědí 71
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Dobry vecer,
chtela jsem se zeptat, jak se v TNT dostanu ke starsim datum tak, abych mohla obchodovat papirove i a behem jedneho odpoledne treba otevrit i uzavrit pozici a ne cekat jak se doopravdy pohne trh.
Predem dekuji za radu
(tu)

Odesláno

Simono, program TNT je software zobrazující tzv. EOD - "End of Day" data, což znamená, že pracuje s daty, které jsou výsledkem každého obchodního dne a jejich aktualizaci si můžeš stáhnout nejdříve od 22:30 hod. Program TNT není na intradenní obchodování.

Odesláno

Zdravím, rád bych požádal kohokoliv o radu. Jsem úplný začátečník a učím se orientovat v TNT formou zkoušky a omylu :) a přes ikonku Program Options jsem si nechtíc změnil barvu pozadí a grafu na černou a zelenou. Jak to mohu vrátit do původního stavu. předem moc děkuji. Milan

Odesláno

Mam problém s tímto programem. Stáhla jsem si trial verzi z těch hlavních stránek a ihned po spuštění instalace se mi do něj dal virus. Raději jsem toho zbavila a počítač odvirovala. Mam si ho stáhnot a zkusit to znovu? Už se to někomu stalo? Chtěla bych tenhle, je asi nejlepší, teda co sem četla názory lidí.. Pls help ;-)

• 5 months later...
Odesláno

To kulaty kuryr

Mně se něco podobného stalo pouze po stažení (za vidinou TnT for free) z neoficiálních stránek. A ihned po stažení mi počítač nahlásil vir. :). Z oficiálních stránek je to podle mé předchozí stránky jistota. Pěkný večer.

• 1 month later...
Odesláno

dobrý den,
rád bych se zeptal, jak v TNT nastavit 2 pediody WCCI? Ať koukám jak koukám, tak vidím možnost nastavení jen jedné periody. Nebo tam 2 nejsou a musím použít jiný SW...např. Sierru?
bijetl

Odesláno

Dobry den,
uz jste nekdo u Gecko rusil placenou sluzbu Futures EOD Data Service?
Koukal jsem jestli se neda zrusit pres ucet, ale nikde jsem tam takovou moznost nenasel.
Takze predpokladam asi jedine vypovedet mailem?

Diky.

Odesláno

semafor

Cez account manager to nejde, ja som si zaplatil EOD data, chcel som len skusobne na jeden mesiac, ale akosi som si nevsimol, ze je tam auto-renewal. Neskor som sa cudoval, ze mi to stiahlo peniaze z kreditky aj dalsi mesiac. Tak som napisal Gecku, aby to zrusili a nebol s tym najmensi problem.

Odesláno

semafor

Musim sa trochu poopravit, problem s tym nastal prave dnes. Aj ked som sa mailom odhlasil od EOD data service, co mi bolo nasledne potvrdene aj zo strany Gecka, dnes som ostal doslova zarazeny, ked mi prisla SMS o dalsej uhrade z mojej kreditky. Okamzite som poslal Gecku email, v ktorom ziadam peniaze spat. Som zvedavy ako zareaguju, kedze niekde na ich stranke som cital, ze nie je mozne vratit peniaze za data service. Napriek tomu sa toho budem domahat, pretoze je to chyba z ich strany. O pripadnej odpovedi budem informovat.

• Vytvořit...