Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 112
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Přeji všem krásné svátky a úspěšný nový rok 2008.
Při této příležitosti bych chtěl vyjádřit velký dík Petrovi,Tomášovi a Sidovi za vybudování těchto stránek, které se pro mě za poslední tři roky staly internetovými stránkami č.1.

Jarda

Odesláno

Cau lidi,

Jsem rad,ze jsem to jeste stihnul pred 24tym. Tak vsem preji krasny svatky a hlavne klidny Vanoce, straveny s lidma, ktery jsou Vam nejblizsi. At darky pod stromeckem potesi.

Do Noveho roku vsem preji samozrejme pevne zdravi a rovnez jasnou mysl a stesti, at uz v osobnim zivote nebo pri tradingu. Forward thinking it is.

Tak vsem supr Vanoce

Viktor
Odesláno

Hezké Vánoce, šťastný nový rok,
na stole ať voní grog.
Dobré pití na připití,
stromeček ať pěkně svítí.
Co nebylo tento rok,
ať splní se Pristi rok.

Preji hodne stesti,zdravi,lasky a uspechu-predevsim v tradingu v pristim roce.

:)

Odesláno

Taky přeji pěkné a klidné vánoce a v novém roce hlavně hodně zdraví,to je podle mě to nejdůležitější bez kterého by v životě nic nefungovalo,nebavilo a neměly by jsme sílu nic budovat,studovat a zlepšovat se.Takže přeji Vám i Vašim rodinám hlavně to zdraví,to ostatní s ním přijde.

S pozdravem

borax

Odesláno

i ja bych se pridal a chtel Vam vsem poprat mnoho uspesnych obchodu, ale take stesti, lasku, pohodu a zdravi do dalsiho roku.

A velice diky Petrovi a Tomasovi za jejich praci a vsem Vam kolegove tady za snahu pomahat a delit se s ostatnimi se svymi poznatky, vyhrami, ale i prohrami, ktere ostatni motivuji.

Diky a PF 2008

David

• Vytvořit...