Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Za BID lze nakoupovat limitem - proto je tato tato volba třeba TSIM přednastavena.
Ale samozřejmě se může stát, že trhy v rychlém pohybu utečou a obchod nebude exekuován.
Záleží na konkrétním přístupu každého obchodníka jaké příkazy pro exekuci používá.
Petr

• Odpovědí 2,9k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Zdravím,
ospravedlnujem sa, ak som sa netrafil na správne vlákno, ale moja otazka suvisi s podnikanim v tejto oblasti. Nemam zaujem sa venovat tradingu nejako zivelne, ci dokonca mimo zakon, preto ma zaujima, aky predmet podnikania (ci uz v zivnostenskom liste, ale vo vypise z obchodneho registra) je najvhodnejsie uviest, aby to bolo legalne a aby som nemal v buducnosti problem zdovodnovat danovemu uradu, ze sa venujem niecomu, na co vlastne nemam opravnenie. Dik :S

Odesláno

tm.home Napsal:
-------------------------------------------------------
> Zdravím,
> ospravedlnujem sa, ak som sa netrafil na správne
> vlákno, ale moja otazka suvisi s podnikanim v
> tejto oblasti. Nemam zaujem sa venovat tradingu
> nejako zivelne, ci dokonca mimo zakon, preto ma
> zaujima, aky predmet podnikania (ci uz v
> zivnostenskom liste, ale vo vypise z obchodneho
> registra) je najvhodnejsie uviest, aby to bolo
> legalne a aby som nemal v buducnosti problem
> zdovodnovat danovemu uradu, ze sa venujem niecomu,
> na co vlastne nemam opravnenie. Dik :S

pročti si celé forum už to tady bylo řečeno mnohokrát, nebo si myslíš že až pojedeš třeba na dovču do řecka budeš tam žádat o povolení aby jsi mohl obchodovat ze svého notesníka na dovče. Jasně můžeš si založit firmu ale budeš mít vyšší zdanění a menší zisky, a ztráty taky nebudeš moci odepisovat jak v klasickém podnikání. Daně samozřejmě budeš platiti i jako soukromá osoba ale daleko menší, nehledě na byrokratickou agendu kterí otravejue život všem podnikatelům, např. vyplňování údajů pro statistický úřad a pod. :)

Odesláno

Zdravím všechny
jako začínající laik bych chtěl slyšet názor někoho na XTB zkouším s jejich online demo broukrem obchodovat a jelikož jsem začátečník tak toho mnoho nevim.
Finančník je asi jediný vynikajicí web na "českém internetu" kde se člověk může něco přiučit, ale o XTB jsem zatím nenašel nic. Předem děkuji za odpověd.
S pozdravem Jindřich Krejčí

Odesláno

fenix.jk Napsal:
-------------------------------------------------------
> Zdravím všechny
> jako začínající laik bych chtěl slyšet názor
> někoho na XTB zkouším s jejich online demo
> broukrem obchodovat a jelikož jsem začátečník tak
> toho mnoho nevim.
> Finančník je asi jediný vynikajicí web na "českém
> internetu" kde se člověk může něco přiučit, ale o
> XTB jsem zatím nenašel nic. Předem děkuji za
> odpověd.
> S pozdravem Jindřich Krejčí

Jindro,
daj si XTB tu na Finančníku do Vyhladávania a niečo ti nájde hlavne vo vlákne "Spolahlivosť FX brokerov". Nie je tam toho ale veľa. Neviem tu prakticky o nikom kto cez nich reálne obchoduje. Všetci dávajú prednosť overeným firmám ako nejakým Poliakom...

Odesláno

Ahoj všem !!!!
Chtel bych se jen zeptat jestli někdo neslyšel o tzv : "Braunův pohyb" v závyslosti na obchodování na burze, nikde jsem to tu na fin.cz nenašel a nevím kde se zeptat alespoň na definici nebo kde ji hledat .....

Odesláno

co vim tak

Braunův pohyb částic - částice se neustále neuspořádaně pohybují beze ztrát energie to jest perpetum mobile je to jen teorie

jen premyslim jak stim obchodovat))))))

Odesláno

Ahoj lidi,
chci se zeptat jaký rozdíl mezi papertrading a trading na demo účtu, všude je kladen hlavní důraz na papertreding a potom obchodování na demu, ale já v tom nevidím žádný praktický rozdíl. Při obchodování na demu mohu jak testovat strategii, tak si zapisovat obchody a vyhodnocovat svoji equity.
děkuji za odpověd

Petr

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...