Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 2,9k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Dobrý den,
chtěl bych poprosit o zodpovězení otázky o marginech.Pokud se rozhodnu zakoupit komoditu a složit margin pro intradenní obchodování,ale po otevření obchodu se rozhodnu že bych chtěl komoditu držet i přes noc dá se tahle situace nějak řešit ??(třeba doplatkem rozdílu marginu)nebo je to pevně dáno a musel bych pozici do konce obchodního dne zavřít.
Díky
S pozdravem Borax

Odesláno

borax:

pokud vstoupíte do obchodu a neuzavřete ho do konce obchodních hodin, broker Vám automaticky zablokuje margin odpovídající výše pro tyto obchody. Velikost marginu najdete na stránkách Vašeho brokera.

Tomáš.

Odesláno

jen doplnim pokud nebudete mit na uctu dostatek financi broker vam zavola nebo posle vyzvu Margin call... aby jste doplni l ucet nebo uzavrel pozice. Nektery broker to dela automaticky

Odesláno

Dobry den
Ked som pred nedavnom, pri hladani info o intradennom obchodovani, objavil stranky financinika, s zaujimavymi informaciami . Nakolko som ale zaciatocnik, tak som postupne cital a tlacil Manual - komodity, WCCI, a Sierra Chart + par clankov o Daytradingu. Posledne 2 tyzdne som po nociach robil bactesting na ER2 z dat od SCmatic. Zabralo to i tyzden z dovolenky. Vysledok - profit cca 500$ / 8 hod. denne. :) Prave prebieha moja platba na e-mini kurz 1, co bude koncom mesiaca (zijem v zahranici). A tu su terazky moje otazky:
1. Chcel by som kratko obchodovat ER2 nanecisto s fiktivnimi peniazmi, ale s realnymi datami a v real time. Je taka moznost?
2. Aka je cena pri kupe jedneho kontraktu na ER2, je teda nutne obchodovat hned s 5000$ ?
3. Ak chcem pridat pri testovani v Sierre EMA204 , tak v Technical Study Setings zmenim pre EMA " Length" z 10 na 204 ?
4. Tak a tu to bude mozno problem. Chcem k dalsiemu testovaniu pridat Analizu MAE a MFE pre jednotlive patterny. No, chcem LEN zapisovat data do tabulky , nakolko som to i z googlovania celkom nepochopil. Ja neviem co tie cisla v tabulke znamenaju? Jak k nim pridem? Je to niekde podrobne vysvetlene?
Na prve 3 otazky stacia jednoduche odpovene - cislo + jo, or ne. Na tu poslednu to nechavam na Vas.
Dik za odpovede,
Got bless you. :-)
Daiv

Odesláno

Kahiros,Avatar díky za odpovědi takže jestli tomu dobře rozumím tak se o ten rozdíl v marginu postará broker automaticky.
Ještě jednou díky za Váš čas a ochotu.
Borax

Odesláno

1. je to možné - mnoho lidí zde na Finančníku používá k obchodování s fiktivními penězi Interactive Brokers.
2. Cenou asi myslíte margin? Ten je nyní asi 4000 USD. A účet většina makléřů otevírá od minimálně 5000 USD.
3. Ano

Odesláno

1. staci zalozit ucet u IB nutna investice 5000 do live uctu lze si pak zalozit demo ucet a obchodovat fiktivne realnyma datama
2. pokud mylsite margin tak je na strankach IB aktualni neznam ale zda se mi ze z 2000 zvysovali na 4000
3. ano presne tak staci zmenit
4 Analiza MAE a MFE je zalozena na nejvisim moznem zisku a na nejeci mozne ztrate touto analizou se hezky zjisti jaky by mel byt optimalni SL a jaky optimalni PT urcite doporucuji delat pri baktestu a paper
zde je odkaz na dizkuzi www.financnik.cz/forum/read.php?2,46827

at se dari

Odesláno

Dobrý den,

zrovna jsem navštívil stránky IB a trochu jsem se zděsil kvůli marginům, myslel jsem si, že rozdíly marginů během času nejsou zase tak veliké, tuším v červnu byl margin trhu E-mini SP500 1750 USD initial a 1400 USD maintenance, nyní 3544 USD (2835 USD), k takovýmto docela rapidním rozdíům dochází často ? Předem děkuji za odpověd.

S pozdravem
Martin

Odesláno

zdravim...s forexom len začinam ... a spomenul som si na jednu vetu ktora znela nejak takto....všetky obchody na forexovom trhu musia byt uzavrete do 2 dni......nechapem tomu....to akože mam nakupene euro...a ono mi tie eura preda po dvoch dnoch??? či ako...som z toho v rozpakoch...lebo na deme mam otvorene aj tyžden...a nič sa nedeje :)

Odesláno

Chci se jenom ujistit nejlepši je nakupovat za bid a prodavat za ask ?
Jestli je to tak tak proč jsou v Tsim+ tlačitka na prodej a nakup jak bid tak ask?
Předem děkuji za odpověď.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...