Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 2,9k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

KACI

koukam ze to mate naprosto dokonale zmakle, poradite mi pls jak natavit v AmiBroker a v IB VLOLUME 2000
knizku o tom jsem docetl pred 14 dny ale samotnemu se mi to NEpovedlo nastavit a zde jsem nenasel to spravne vlakno :S kde se urcite nekdo ptal prede mnou
(samo ze mi staci i link na to spravne vlakno)

Odesláno

palocx :o))))

zmaknute to nemam a v software plavu s hlavou tak tak nad hlavou, dokonce mi vcera v noci prisel i moment ze se na to vykaslu, ale rano moudrejsi vecera.

takze, pokud zadam volume, vyjde mi toto www.financnik.cz/komodity/fin_obchod/volume.html plus je u toho nejaka diskuze, bohuzel, nemam cas to pro tebe nastudovat, ale jestli najdes odpoved tak se urcite podel prosim.

Diky za duveru a preju hodne trpelivosti.

Kaci

www.financnik.cz/forum/read.php?2,674

Odesláno

prosím vás, mohl by mi někdo jenom nějak stručně objasnit jak že to scalpeři hýbou s cenou ? :) už jsem to četl na více místech ale nějak mi to neni jasnýá že tedy několik scalperů např. začne prodávat a začnou tím cenu tlačit nějakým směrem a proto je vykreslování tak nestabilní že lítá sem a tam ? :)

Odesláno

Cau

Aj skalperi su traderi , ale ich domenou je chop alebo nejaký range , kde jednoducho kupuju low a predavaju high.

Normálne intradenná pohyby niesu pre nich. čakaju na zníženie obchodnej aktivity.

neviem či je to toto čo si chcel :S

Odesláno

jo to vim že obchodujou rychle a tak :) ale že sem třeba ted v knížce Jak se stát intradenním obchodníkem jak tam jeden z autorů popisuje že po vstupu do pozice ho štvali scalpeři :) o to mi de co jakoby dělaj ty scalpeři že se to projevuje v mojí pozici potom :)

Odesláno

caute

ja si myslím , že cena futures napr. TF kopíruje akciový index .

Teda ak nebude aktivita na akciách tak nepôjde ani TF nikam .

Nastane chop alebo range .

Problém je akurát to , že ked vstupiš do obchodu a očakávaš nejakú tu aktivitu, tak može nastať čop.

V takom prípade , dobrý traderi zapínajú malý timeframe, DOM, T+S , L2 a skalpujú

Odesláno

Ahoj, může mi poradit ze zkušenejch borců, ted si jedu demíčko, a dneska mi zmenšil účet rating od moodys, tak bych chtěl vedet, jestli jsou tyto ratingy jen nahodilé nebo jsou zvěřejnovány pravidelně, jediný co jsem si dohledal byli jaké jsou nejznamější ratingové agentury. Takže vše co je dobré o tomto vědět píště :-) Díkes.

Odesláno

Dobrý deň všetkým
Rád by som zaregoval na dotaz o požičaní si kapitálu na rozbeh obchodovania.Toto je téma podľa mňa dosť citlivá a veľmi náročná.Podľa mňa požičať si kapital nie je voľba nemožná ba dovolím si tvrdiť že ináč to pomali nejde ale na druhej strane daný potencialný obchodník by mal zvážiť či dokáže dlh utiahnuť ak sa niečo poserie.Ten kto má dostatočný príjem tak takáto vec ho netrápi ale ten kto má príjem malí tak na výber moc nemá.Ja osobne vybavujem úver vo výške 45 000€ na obchodovanie teda už čakám iba na zmluvu.Dlho som uvažoval ako to cele bude vyzerať ako by to mohlo dopadnuť a ako to poistiť.A utvoril som si stratégiu čo mi išlo lepšie ako utvoriť stratégiu na denné obchodovanie ktorú ešte vôbec nemám ale to len na okraj.Tu je môj typ.Ak sa chce niekto zadlžiť a risknuť to s obchodovaním mal by si zobrať úver vedší a na dlkšiu dobu-americka hypoteka je origoš .Prečo.Dám to na príklade môjho.45 000€ rozdelím.5000€ je čiastka na aspoň rok splátky.30 000€ ide na nákup akcií na long aspoň rok-po kríze su akcie ešte pomerne lacné a dá sa toho využiť kým dosiahnu svoju pôvodnu hodnotu.10 000€ by som chcel nechať na denný obchod teda ak sa dostanem niekedy z kolotoča u koho začať s otvorením účtu a čo všetko budem musieť dostať do počítača.Popravde mám už hlavu ako melon a stále mám dojem že som na začiatku.Popravde keby bol niekto čo mi to ukáže tak mu asi aj zaplatím lebo keď už idem na nejake to demo tak storkotam na tom že nieviem načo to všetko slúži.Ozaj má niekto skúsenosť s saxo bank a ích dennym obhcodom.Ospravedlňte ma že nepouživam tie anglicke výrazy nejako si nemôžem zvyknúť.Čo ma vie dopajediť tak to su tie anglicke skratky.Kým sa dopracujem ktomu čo to je tak ma to prestane baviť.Zatial skúšam na jednom deme čo sa mi podarilo zázrakom stiahnuť-Asi som antitalent-SL a moju citlivosť k danému nástroju.Mám jedno heslo ktorého sa snažím držať-Strach je ako húpacie kreslo húpeš sa a nikam sa nedostaneš-možno to bude niekoho motivovať.Prajem vám pekný večer a ešte prídem na rady ;)

Odesláno

zdravím,
nejprve se chci zeptat, zda se v tomto foru mohu ptat na cokoliv, nebo mne nekdo odkaze opet nekam jinam... Jako zacatecnik mam spoustu otazek z ruznych oblasti... Např. v ninja traderu mi nefunguje občas profit target když mam program vypnutý, je to pouze pri papertradingu a pri live to funguje? Je zde někdo z nováčků, kdo by se v blízké době chystal na live obchodování do zhruba 3 mesicu? Nebo někdo kdo zrovna začal s live?

Odesláno

joskapce:

nebudu te odkazovat jinam, ale nez se zacnes ptat, tak by neskodilo si neco precit. Treba konkretne u NJ by ses dozvedel, ze demo se deje pouze na tvem pocitaci, takze pokud ho mas vypnuty, tak se nic nedeje a demo se spusti, az NJ znovu zapnes. Kdezto v realu je prikaz umisteny na burze (nebo treba i zalozne u brokera, ktery to podporuje), takze tam muzes mit klidne otevreny obchod a NJ nemusi byt vubec zapnuty.

Lada

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...