Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 2,9k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

:)hosi, som rad ak Vas to pobavilo
Mozno som sa nevyjadril najpresnejsie islo mi len o to ze hned ako som prvy krat otvoril graf TFka tak mi tam vyskocil obrovsky pohyb short a potom este vsacsi obrat do proti trendu tak som chcel vediet ci mi blbne platforma alebo trh

Odesláno

Zdravím. Přečetl jsem si kompletně nmanuál, ale nějak mi asi uniklo od koho dostanu ty peníze? Dám příklad: prodám kontrakt, který nevlastním, složím zálohu a pak až bude vhodná doba si kontrakt zase koupim. Záloha se mi tedy vrátí. Nikomu nic nedlužím a ještě vydělám. A to mi hlava nebere :D Proč by mi měl někdo platit za nic :D. Předem se omlouvám pokud jsem to celé špatně pochopil a prosím o odkaz na kapitolu, kde to je vysvětlené :) díky

Odesláno

Tak už jsem to našel. Předem se omlouvám za zbytečný post. Odpověď jsem našel v jinem topicu. viz níže:D

;)

[ital]Dobrý den.

Peníze v kapsách úspěšných se berou z kapes neúspěšných. Není to nic více a nic méně, než přelévání peněz z kapes do kapes. Úspěšný obchodník vydělá řekněme 1 mil. USD a tento 1 mil. USD pro jednotlivce šel z kapes třeba 1000 obchodníků prodělečných.

Na statistiku 80 procent neúspěšných je třeba hledět i jinými pohledy:
- většina z těcho 80 procent není vůbec seznámena s pravidly obchodování (!!!) a jejich obchodování je spíše gambling, kdy tyto neznalé duše obchodují bez plánu, strategie a jen a jen impulsivně. Finančník je ojedinělý projekt na celém světě, t.j. čtenáři finančníka jsou pouze droboulinká hrsta spekulantů, kteří mají k dispozici dostatek informací jak to vůbec funguje
- více jak 50 procent z oněch 80 procent obchoduje bez plánu a nebo nedodržuje stop-loss

A konečně:
Velká většina z oněch 80 procent jsou průměrní Američané. To snad nepotřebuje další vysvětlování.

Pokud si to trochu v hlavě poskládáte, musí Vám nutně vyjít, že už jenom tím, že čtete finančníka a že se pokusíte dodržovat veškerá zde popsaná pravidla se procenta šance na úspěch rapidně zvyšují.

Zdravím,
Tomáš
FINANCNIK.CZ [/ital]

Odesláno

stopy nevidia ked sa detailne pozries na orderbook tak tam mas nad cenou modru lavu a pod cenou cervenu lavu stranu prazdnu. je to standardne zobrazenie trhov pri obchodovani z domu .

celkom by ma zaujimalo kde si ten obrazok nasiel :)

Odesláno

Skušal som na nete niečo o tejto metode , len pre zaujimavost nieco nájst. Ale nič .

Nevieš o niečom kde by som si o tomto druhu obchodovaní mohol niečo pozrieť ?

Dik M
Odesláno

Zdravim, pokusam sa uz nejaku dobu najst v diskusiach nieco ohladne stretavok traderov ale neuspesne (nasiel som nieco o asociacii ale ziadne konkretne stretnutie)... niekde som dokonca cital ze dane vlakno bolo zrusene, ako je to vlastne? Byvaju nejake neformalne (neoficialne) stretnutia? Rad by som sa niecoho takeho zucastnil, ci uz niekde na SR (najlepsie v okoli NR) alebo momentalne aj cez tyzden v prahe (chodim sem teraz na sluzobky). Diky za info.
Jaro

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...