Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Toto vlákno
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

čaute, nemužu najít nikde jakej je margin když chci obchodovat e-mini rusell 2000 nebo S&P a tak mohl by mi prosím někdo poradit ? stačí přibližně pokud se to muže lišit. děkuju

• Odpovědí 2,9k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

hooky:

já už delší dobu u IB neobchoduji,ale tohle je stará informace. Po "krizi" ve světě IB zpřísnilo podmínky pro otevření účtu (jako ochranu pro obchodníky) a účet se dá otevřít tuším s částkou min. 10.000 USD. Po vložení této částky můžeš peníze vybrat s tím, že min. zůstatek (aby ti chodily daty) je cca 2.500 USD.

tady máš link na stránky IB,kde je jasně napsáno, kolik je potřeba k otevření účtu: www.interactivebrokers.com/en/accounts/fees/minimumDeposits.php

Odesláno

ještě by mě zajímalo jestli jsem to pochopil dobře tak i u těch mini indexu jako YM , NQ, FDAX a tak je normálně možný kupovat více kontraktů v obchodě že ? neplatí to jen pro forex a komodity.

Odesláno

Hooky

Jsou i jini "lacinejsi" brokeri , zde hodne lidi vyuziva Mirus futures, vcetne me ....

- na emini USA indexy ma Mirus ID margin 500 USD na kontrakt, komise 4 - 4,40 USD RT, ucet od 2500 USD
- kontrakt/lot stejny pojem futures/forex

Odesláno

Zdravim
Zaujimalo by ma ci sa da vykreslit forex graf aj vo volume grafoch napr, ze jedna sviecka nebude mat viac ako urcity pocet tickov myslim ze sa to vola RANGE BAR

Dik za odpoved [ital]s pozdravem [/ital] [bold] filip44[/bold]

Odesláno

range graf je graf ktory rata range, rozpatie, zaznamenava sviecky podla toho ake rozpatie bolo prekonane. to znamena ak nastavim Range 4 ticky tak mi vykresli sviecku vzdy len vo velkosti 4 ticky.

volume graf je graf ktory vykresluje sviecku na zaklade zobchodovaneho volume, ak nastavim volume 2000 , tak po dosiahnuti zobchodovaneho 2000 kontraktu sa v grafe objavy dalsia sviecka a rata sa novych 2000 kontraktov. sviecky maju skoro vzdy ine rozpatie.

dufam ze som to popisal spravne :)

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...