Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

jo to vim kde se to vybírá a tak a ted sem to uz asi pochopil kdyz sem to víc projel je tam normalně mini-sized corn třeba tak dík byla to jenom mini chybka v pochopení :)

• Odpovědí 2,9k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

chtěl bych se zeptat co třeba děláte když obchodujete a dejme tomu že dostanete signál k sell tak ho podáte a nějak se to hejbe okolo nuly třeba 2-3 příčky a pak dostanete signál k buy. zůstáváte u 1. tedy u sell ? nebo koupíte a vystouúpíte z sell nebo oboje a čekáte co dojde ? :)

Odesláno

hooky:
Dříve, než začnu obchodovat, musím si vytvořit strategii podle které obchoduji. Ta musí být ověřená na historických datech. V průběhu tohoto otestování je nutné odzkoušet, jaký postup je v tomto případě nejvýhodnější.
Já osobně nemám rád když obchod nejde předpokládaným směrem (ostatně to asi nikdo), ale raději vyčkám co bude dál, než bezhlavě skákat do opčné pozice. Pokud skutečně obchod nevyjde chytnu SL.
Vašek

Odesláno

To sa mi v zivote nestalo, ak raz nakupim na urcitej hladine predpokladam ze cena je podhodnotena. Ano moze par dni byt okolo BE ale nie je mozne aby bola nadhodnotena na zakalde nejakeho signalu.

Odesláno

vakov: já mam plán hotovej a v backtestu se mi tohle nestalo nikdy a mam tam celkem dost obchodů ted na papertradingu se mi to ale stalo dostal sem signál na sell trh chvilku stagnoval pak se pohnul mím směrem pak chvilku stagnoval a udělalo mi to zase signál ale ted na long stranu. ´Tak sem se ptal jestli s tim nemá někdo zkušenost :)

Odesláno

hooky,
zdravím. Popíšu čistě můj pohled na věc, žádné dogma. Třeba Ti to pomůže.
Po vstupu do obchodu mě už žádný další signál pro vstup nezajímá. Zajímá mě jen řízení pozice a výstup. A pro jeden vstup mám většinou otestováno několik výstupů + posouvání SL. A podle nejvhodnějšího otestovaného výstupu mám postavený obch. plán.
Ale samozřejmě může být v plánu i sledování dalších vstupů, a v tom případě udělat revers pozice. Jak komu co vyhovuje ;)
R.

Odesláno

nazdar...chcel by som zistit obchodne hodiny pre kukuricu...na stranke CME je to udavane takto... 6:00 pm - 7:15 am and 9:30 am - 1:15 pm central time, Sunday - Friday Central Time...toto su udaje uvadzane pre lektronicke obchodovanie...mohol by my stym nekto pomoct?...neviem ci je to uvadzane v Chicagskom alebo New Yorskom case....predem dakujem

Odesláno

Zdravím všechny přítomné. Mám jednoduchý dotaz pouze. Minimální výše účtu pro intradenní obchodování je skutečně 25.000,- USD v současné době?

Děkuji za odpověď

Odesláno

25 000 USD je min výše pro intraday obchodování akcií, podle zákona ... i pod tuto hranici můžeš akcie myslím obchodovat intraday, ale s výrazným omezením ..

min výše účtu pro futures nebo forex je velmi liší, záleží, co vůbec chceš obchodovat futures nebo fx a u jakého brokera

M.

Odesláno

Teď momentálně jsem ve fázi vydělávání na otevření účtu. Předpokládám, že bych účet otevíral u IB. Obchodovat bych chtěl určitě TF, později DAX k tomu jako diverzifikaci opce, spready. Předpokládám, že spoustu odpovědí se dovím i během nadcházejícího školení.

Odesláno

Zdravím všechny obchodníky.
Jsem absolutní začátečník a asi měsíc se věnuji komoditám průměrně 6 hodin deně. Četl jsem že někteří obchodníci používají nejrůznější softwarové alarmy, mol bych poprosit o názvy některých znich a kčemu to konkrétně slouží? Rád bych ještě poprosil o zaslání názvu serverů nebo softwaru, které jsou nejvhodnější pro obchodování s komoditami. moc děkuji za odpovědi a přeji mnoho úspěchů. :) ps: tahle stránka je top. (tu)

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...