Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 2,9k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

poradil by mi teda niekto ako alebo kde sa da dostať k tej českej demo verzii grafov ked to teda nie je proti pravidlám.daujem vam.neviem sa bez toho dalej pohnuť ked že testovaniu prikladam dosť velku važnosť.

s pozdravom Lasky

Odesláno

2Lasky:
Zkus třeba demoúčet na xtb.cz, nebo fio.cz
I když si myslím že třeba demo NinjaTrader + data od Zenfire zdarma je pro testování mnohem vhodnější a se slovníkem lehce přístupné i někomu bez znalosti AJ. Krom toho tady na financniku najdeš velmi podrobné videotutorialy na NT v češtině.

Odesláno

Já mám dotaz CXL...?mám MARKET+TTO a nastavím PT a SL k čemu je ten CXL?Když chci sám ručně zavřít,protože se tak rozhodnu tak nechi používat nějaké CXL?Navíc k čemu?je to uplně nesrozumitelné..jediné co to udělá je že to neudělá nic a pozice jede dále a tak ted konečně teprve můžu zmáčknout to...tlačítko close EURO nebo close all position
1)je nějaký důvod pro existenci tohoto"zdržovače CXL?...co jako má dělat?
2)poplatky...kdýž zmáčknu CXL a pak můžu teprve zmáčknout close position..neplatím NÁHODOU ZA POUŽITÉ TOHO CXL?není za to něco počítáno?...
A co takhle uzavřít pozici při longu stiskem short?To stojí stejně jako použití close all position nebo close EURO?
případně děkuji s pozdravem

Odesláno

Lasky,
v češtině toho moc nenajdeš a ani to není potřeba, důležité je, že v češtině je tento server. Grafy jsou grafy, tam je čeština zbytečná. Zkus is stáhnout a nainstalovat NinjaTrader, pro kterého je zde mnoho videotutoriálů a to v češtině. Určitě se ti podaří v něm pracovat a navíc je to vysoce kvalitní program, ve kterém obchodují i sami zakladatelé tohoto serveru, Tomáš a Petr. Enyoj ;)

Odesláno

Nazdar
pls nemohol by mi niekto vysvetlit co je to utility bill? MF to chce po mne aby mohla verifikovat moju adresu... na slovniku mi to nedava zmysel...

Dakujem za odpoved
Odkaz

Odesláno

Dobrý den,

chci si zkusit pár mých obchodní systémů(nechci žádné vysoké zisky). Na čem bych měl zkusit(myslím live)? Slyšel jsem něco o těch mini-lotech, ale kde se dají obchodovat a hlavně za jaké komise???potřebuji co nejmenší komise. Opce obchodovat nechci. Děkuji

Odesláno

to Augi:

nic ve zlém ale všechno zatím špatně:
-proč nechceš vysoké zisky? proč to vůbec chceš dělat? a co to je "vysoký zisk" asi...???
-proč se ptáš jiných na čem to chceš zkusit? píšeš že chceš zkusit svých pár obch.syst., - jak ses jich dobral a na čem jsi je zkoušel už když nevíš do čeho jít live?
-proč si sám nehledáš právě toto=miniloty? co takhle vyhledávač? to není žádný špek, ke kterému se jen těžko jinde dostaneš.
-proč nechceš obchodovat opce? víš o nich něco blíž nebo jen tak už nějak víš že je nechceš?
-odpovědi zde na chatu nutně jsou většinou párvěté, neúplné, přesně jak je co si musíš najít jinde: jen neklikej a nechtěj vše po druhých, burzián se musí starat sám! :-))

zkus začít jinak, s tímto bys live byl asi brzo K.O.
Pomoc jiných ano, ale ne v podobě vodění za ruku. Podívej se do knížek, dají ti v začátku víc než klllikání a dotazy na chatu!

přeju ti výdrž a úspěch
:-))

Odesláno

Zdravím, chtěl bych se zeptat, jestli někdo nemá zkušenost s posláním si vydělaných peněz z fxmtrade.com? Už to tam hledám cca 2 dni a nemůžu na to přijít. Předem díky odpověď.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...