Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím, další představitel levnějšího trhu je pomerančová šťáva... Trh se nachází v silném býčím trendu a uvidíme, kam se až dostane... Máte někdo bližší zkušennosti s tímto trhem....? Úspěšné obchody přeje Vlasťa

636

Odesláno

Zkušenosti s tímto trhem nemám, jenom názor. Podle grafů z minulosti si myslím, že se pomerančová šťáva chová dost často podle patternů. Počkám na nějaké výraznější signály. Sami obchodníci v tom taky nemají jasno.
Greenhorn.

Odesláno

Nazdar chlapi,

projížděl jsem historická data a myslím, že tato komodita je ale totálně nevyzpytatelná(která není??, že), ale je zde docela slušná pravděpodobnost(dlouhodobě), že vždy od cca půlky prosince padá cena střemhlav dolů až do cca půlky ledna. Jinak nelze s žádným jiným pravděpodobnostním pohybem v průběhu roku kalkulovat. Ale tento popsaný pohyb platí skoro pro všechny kontraktní měsíce téměř pravidelně...
Úspěšné obchody přeje
Mecini
Vidím Jardo, že sis dnes zase přivstal, než půjdeš v 10 s dětmi sáňkovat, čeká mě to stejné a moc se těším... :) (tu)

Odesláno

Zdravim, ja nejaky cas orange backtestujem a dalo by sa povedat, ze je to trh typu: zbal prachy a vypadni, hlavne preto, ze robi dlhe denne ciary, ale ak je to zelanom smere tak sa da urobit aj 700 USD za den , logicky nasleduje korekcia, takze staci byt v trhu aj jeden den a potom uzavriet poziciu. Ale t su len papierove skusenosti. P.S. k tej sezonnsti som niekde cital, ze orange spravidla rastie od novembra do polovice decembra, ale ani to neplati samozrejme na 100 %.

• 1 year later...
Odesláno

Musím říct že jsem promeškal příležitist ORANGE JUICE v poslední dobé pěkně poklesl, nahoře byl prostor pro nákup PUT opce, teďka je trh v prostoru resistance a kam půjde dál netuším.

• 2 months later...
Odesláno

Vypada to, ze klesani ma uz za sebou a ted bude hezky rust. Hurikanova sezona neni v plnem proudu (zatim), pomerance maji nejakou nemoc a technicky to vypada na dokonceni pate vlny klesajici a zacatek rustove.

• Vytvořit...