Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Toto vlákno
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 154
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Jak je to s vyúčtováním komisních poplatků? Rozumím tomu správně, že se komise platí za každý zobchodovaný kontrakt samostatně? Koupím-li v jednom obchodě 3 kontrakty a 3 kontrakty prodám, zaplatím také 3 komisní poplatky?
Nebo pouze jeden komisní poplatek za uskutečněný obchod bez ohledu na počet kontraktů?
Díky za zodpovězení začátečnického dotazu.

Odesláno

Proč na dotaz nezaložíte samostatné vlákno? Tento dotaz přeci nemá žádnou souvislost s dotazem na Alpari.
Ale jinak je to tak, jak píšete - za každý kontrakt se platí jedna komise, pokud obchodujete na jednou 3 kontrakty, platite komisi 3x.
Petr

• 10 months later...
  • 2 years later...
Odesláno

**Skúšal som ALPARI asi 3 mes. (demo)
Vykašľal som sa na to.
Nie že by sa u nich nedalo profitovať, no nemal som nervy na pomalú odozvu a nakoniec ma vyplašili skúsenosti iných s live účtom.
**(Súčasne som testoval i MIG a tam to bolo bez jedimého problému.)
**Služby oboch som využíval len na prax s MT4. Peniaze by som sa bál zveriť do týchto firiem - (majú pre mňa "prikľukaté" pozadie = Cyprus, Rusko...)

• 3 months later...
  • 4 months later...
  • 5 months later...
Odesláno

Tak registrace proběhla bezproblémově a pokud se pošlou všechny dokumenty (tj. kopie občanky, řidičáku, a nějaký doklad kde je uvedena vaše adresa) a peníze ( jejichž zaslání do UK trvá přibližně 2 prac. dny, poplatky u RB a.s. 220 Kč jako euro platba) tak se zvládne do dvou dnů otevřít účet. Alespoň takhle to bylo u mě. Zatím obchoduji 3 dny a nemůžu si stěžovat, samozřejmě vlastnosti brokera přověří čas. Zatím teda vše jako na demu, dokonce mi připadá že se zlepšila rychlost vykonání příkazů, nebo jsem si zvykl :) . Obchodují pouze forex (co vím) a chybí exotické měny typu CZK apod. Tak jsem rád že jsem se konečně dopracoval taky k live obchodování, a pokud bude zájem tak sem písnu třeba za měsíc nebo déle a uvedu své poznatky s obchodováním u Alpari. Jinak bych ještě dodal, že jejich support po mailu je docela komfortní, napíšu dotaz a za chvíli mám odpověď. Tak zatím spokojenost, ale říkám po třech dnech. ;)

Odesláno

Mam skušenost s Alpari . Jednoznačne radim VŠEM !!! Pokud, zatim mate penize na depozitu odejděte včas.
1. Je to "kuchyn´ " a hraji proti Vam.
V ruštině "kuchin´ " se řika podezrelemu podniku. Jsou tam važne pochybnosti.
2. A vubec, forex ne podleha žadnemu zakonu na světě. Žadny zakon ne regulje obchodovani na forexu.

Nevim přoč musime pracovat přes řetěz Forex - americky broker - dalši sprosdredkovatele - trader , když klidně mužeme i tak Forex - americky broker - trader.

Odesláno

Alpari je taky isty ako ostatni retail brokery. Ale ako to suvisi s Forexom a jeho neregulaciou.
Tej poslednej vete vobec nechapem , aky retazec Forex - US broker - trader, co si predstavujes pod pojomom Forex?

Odesláno

Začnu z posledni otazky.

FOREX = Electronic Broking Service (EBS) = konsorcium 13 bank = ABN AMRO Bank , Bank of America , Barclays Capital, Citibank , Commerzbank , Credit Suisse First Boston , HSBC Bank PLC, J.P. Morgan Chase and Co.Lehman Brothers , Royal Bank of Scotland , S-E Banken , UBS AG + společnost Minex (Japonsko)

Dostat signal (obchodni informace) od EBS je možne jen přes market makera nebo brokera .
Pokud existuje možnost obchodovat rovnou přes market makera nebo brokera , ktere zaručeně vystavi vaš požadavek o nakup nebo prodej realně na trh , tak v tom připadě nevidim žadny smysl jit zamlženou cestou drobnych a pochybnych sprostredkovatelu, ktere ve sve většině ne vystavuji vaš požadavek realně na trh. Alpari napřiklad.

O regulaci se mluvilo tady: " Takze rus ci nerus, ze by to bol podvodnik - to je mala pravdepobnost. NFA registruje aj forexove spolocnosti s brokerov s len dobrymi regulacnymi pravidlami "
Forex se nereguluje.

• Vytvořit...