Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Dobré zprávy z TradingRoom (tentokrát od tradera Jiřího)

Doporučené příspěvky

Odesláno

Konec roku je čas bilancování. Je super, že vás posouvají naše skupiny kupředu. Zde zprostředkováváme zkušenost tradera Jiří. P, který nám ji poslal emailem:

Jsem dlouholetým čtenářem webu Finacnik.cz, který mi pomohl rozjet ziskové obchodování na reálném účtu. Už nějaký čas jsem také členem skupiny Trading Room, která mě v tradingu posunula na úplně novou úroveň. To, co by si člověk musel studovat měsíce nebo spíše roky, je zde prezentováno v podobě hotových skriptů nebo přímo obchodních signálů. Skupina sdílí široké spektrum tradingových znalostí, užitečných pro obchodníky, akcií, futures i kryptoměn.

Skvělé je, že Trading Room je užitečný nejen pro nováčky, kteří zde najdou spoustu informací pro začátek, včetně  denního přehledu signálů několika obchodních systémů. Nebo zde například mohou využít hotové skripty pro automatizované obchodování, což dělá jejich trading ještě jednodušším. Ale je také vhodný pro zkušenější tradery, kteří mají možnost ve foŕu diskutovat vývoj skriptů nebo se přímo podílet  na jejich tvorbě  a případně si je pak přizpůsobit vlastním potřebám. V automatizaci tradingu  vidím obrovský potenciál – zbavilo mě emocí u tradingu, šetří čas  a hlavně přináší výsledky. Příjemné je také to, že začít lze s poměrně malým kapitálem.

Stejně jako v každém oboru, i v tradingu je potřeba vynaložit úsilí, aby bylo dosaženo požadovaných cílů. S komunitou traderů pod vedením Petra je však tato cesta mnohem jednodušší a efektivnější.

Pokud to někdo s tradingem myslí vážně, Trading Room (společně se skupinou TechLab)  ho posune k úplně novým znalostem a možnostem.

V příloze posílám equity křivku z reálného účtu za poslední dva roky. Ty drawdowny nejsou zrovna příjemné, ale je to právě důvod, proč  jsem ve skupině Trading Room – abych měl co zlepšovat. 🙂

EQ.jpg

Jiřímu děkujeme za zpětnou vazbu. Pokud máte zájem také se také posouvat v tradingu v před, pak vás rádi v Trading Room přivítáme.

View full aktualita

• Vytvořit...