Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

To uz jsem udelal, ale bohuzel take bez vysledku... No, to je jedno - nastavim si to podle sebe. Ale ted me hlavne trapi to vypnuti cenoveho grafu... jak to udelat, aby se mi nezobrazoval a pritom jako hlavni cenovy graf se mi vykreslovaly dve krivky CCI... Jestli to tedy vubec nejak jde...

Odesláno

No, to uz je ted zbytecny, anebrz jsem tedy velmi zjednodusenou podobu Woodieho CCI nastavil rucne sam. Ted jen vyresit to zobrazovani namisto cenoveho grafu... (to bylo, predpokladam, v predchozich verzich stejne)

Odesláno

Sebiku,

jak jsem psal vyse - pro jedno CCI je tento zpusob funkcni, ale kdyz pridam jeste jedno, tak uz ne. Ale v pohode, ted mi na foru Sierry poradili, at upravim regiony (Tools -> Adjust Regions) a je to vyborne. :-)

Jen zase pro zmenu zapasim s upravou studii. :-) Ted se snazim odpocitavadlo z ftrade.dll.main vlozit do svoji vlastni studie a vubec se mi to nedari... ach jo, ach jo, to mi to tradeovani pekne zacina... :-)

Odesláno

Sebik,

no, ted momentalne netraduju. Snazim se upravit si Sierru tak, aby odpovidala moji nove predstave ;) a abych se z papertradingu mohl do live obchodovani vrhnout v co nejlepsim prostredi... Ale momentalne jsem ve stavu, kdy asi zacnu sproste nadavat svemu PC nebo busit hlavou do zdi, anebrz fakt netusim, jak dostat z jedne studie nejake veci do jine (napriklad count down timer z ftrader.dll do nejake_moji_studie.dll). :-)

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...