Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj, můžete sem prosím někdo poslat screen, jak vypadá váš finwin v sierraChart ? Snazim se nastavit cci, jenomze zda se mi to nejak moc roztekane.. pritom na screenshotech z knihy Jak se stát intradenním finančníkem a tady na webu z článků se mi zdají více "uhlazené" že tolik nelítají. Používám Volume 5000 a tady je screen.

15544

Odesláno

2Blizz:

Chyba neni v indikatoru ale ve zvolenem timeframe. S&P je velmi likvidni trh a vetsinu obchodu realizuji AOS. Proto cena velmi casto atakuje hodnoty HiLo v CG a pri vol 5k dostanes prave toto - sum. Zacni na vol nekde mezi 15-20k a zlepsi se to. Porovnej treba russel. Nastav si volume 200/600/1800 a uvidis sam.

Rob

Odesláno

Diky, diky, vypadá to, že budu muset najít nějaké optimalní řešení, protože u 15K volume je sice pěkné cci, jenomže na druhou stranu mám graf zase jen do pulky obrazovky na celý den :D

Odesláno

Jakym zpusobem chces ES obchovat ?

2 admin:
Omlouvam se predem za vicemen OT ale treba dojdeme ke spravnemu tf, nebo trhu :) Tak je to snad porad o nastaveni SC (kdyby se to melo zvrtnout tak to utnem)

Odesláno

No jsem ve fazi backtestu, chci si nasledovat S/R + paterny ve finwinu ktere me dostanou do pozice.
jenomze s takovymto nastavenim nejsme schopny ejake s/r rozpoznat, kdyz skonci obchodni den jeste nez se zacnou tvorit :D

• 3 týdny později...
Odesláno

pratele,

muzete mi poradit, jak si v SCH jednoduse nechat zobrazovat vzdalenost aktualni ceny od S/R ktere mam zakreslene v grafu - jde mi o to, abych v kazdem okamziku jasne videl, jak daleko to mam k PT a k logicke zone pro SL. pouzivam zatim workbook, ale je to pro me neprakticke. navic je to dalsi okno na plose a tak bych to mel rad primo v grafu.

diky za jakekoli napady

tomas

• 3 týdny později...
Odesláno

Slaughter,
na tu přílohu klikni pravým tlačítkem .. dej "Uložit odkaz jako" ... uloží se to jako obrázek .jpg, ty tomu smažes .jpg, aby to mělo příponu knihovny .dll a hotovo

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...