Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobrý den, mohl by někdo pomoc s nastavením Fin Win v SC, když si dám indikátor CCI, tak vypadá úplně jinak a nemohu ho nastavit, tak jak jej vidím na grafech ve Finančníkovi. Podrobný návod nebo odkaz.
Děkuji.

Odesláno

Mio:
Zkus prohledat diskusi, už se to tu řešilo x-krát.
Zjednodušeně - musíš si dát do jednoho chartregionu víc indikátorů CCI, přičemž v každém si nastavíš zobrazení a linie jinak.

Odesláno

Dobrý den, chtěl bych se zeptat na syntaxe TF, mám účet u IB a nechce se mi zobrazit v SC a přitom jsem podle návodu zaplatil 1USD za trh, kde se obchoduje.
Děkuji za info. :)

Odesláno

Dobrý den, chtěl bych poděkovat za odpovědi, pomohly mi. Potřeboval bych ještě další věc a to nějakou studii nebo nastavení, aby se mně ukazovalo počítání aktualní svíčky, jak časové, tak i třeba range bar a já věděl, kdy vstoupit do obchodu.
Děkuji za pomoc. :)

Odesláno

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli mám dobře nastavené časové pásmo v SC. Na grafech mám nastaveno 15:30:00-22:30:00 a časové pásmo Brussels (+1 CET/+2 CEST). Doufám, že je to v pořádku.
Předem děkuji za pomoc. :S

Odesláno

Rob99:
Ahoj Robe, nemohl by jsi tu prosim hodit zdrojovy kod toho indikatoru EMA_DIFF?
Cetl jsem tvuj popis na strane 92, ale nejak to nemuzu v Ninjovi napsat tak, aby to delalo to co ma.
Ten zdrojak me mozna nakopne.
Predem dik
H.

Odesláno

2 hanslama : Tak tady to mas. Je to jen samotna funkce, tzn. neobsahuje include hlavicky - alternativa using v NT, protoze to jsou stejne ceckovy knihovny, takze ti to je k nicemu. Popsal jsem co jsem tak uznal za vhodne, tak snad to das. Kdyz tak se ptej, zadnej problem. Dodatek : *.jpg prejmenovat na *.txt 2 JiM36 : Ahoj, no jasne. Kdyz budu vedet jak na to a budu na to mit cas, tak neni problem. Resp. casu mam ted o chlup min, protoze furt nekde jezdim (sezona baseballu je v plnem proudu ;)) , ale v pohode, jen to nebude obratem. Povidej, sem zvedav co si vymyslel (tu)

13285

Odesláno

Dobrý den,
mám propojeno TWS a sierru, všechno mi běhá v pořádku, jen mám v sierre v nastavení Trade zaškrtnuto ,Trade simulation mode on' a je to šedivě zbarveno, takže to nejde odškrtnout, nevím si s tím rady, děkuji za pomoc.

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...