Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím,
používám 4 různé timeframe a 2 z nich mám řekněme v souladu. Potřeboval bych, aby linky, které si zakreslím do jednoho se mi zároveň nakopírovali do druhého. Nevíte prosím jak na to?
Předem mnohokrát děkuji za odpověď.

Odesláno

to kozidech:

jedine tak, ze si vytvoris studiu s linkami.Linky do nej pouzijes zo zoznamu indikatorov a tuto studiu si ulozis v Study Collection.Potom priradis k holemu grafu tento vytvor cez zalozku Analyze, ked kliknes na meno ulozenej studie.

Odesláno

dario,

resim uplne stejny problem jako ty. obarveni svicky v zavislosti na velikosti svicky. mohl bych te poprosit o studii ObarvyVelkySvicky? Uz na edisku nebyla k mani a z diskuze jsem pochopil, zes ji spesne dopatral..:-)

Odesláno

obarveni svicky na zaklade velikosti by nemel byt vetsi problem, pomohou spreadsheet. staci vyplnit jestli H-L baru pozdovana hodnota do column K a L a do studie zadat pozadovanou barvu(-1,0).

pozdravy z PhuQuoc Island vsem financnikum...

jL

Odesláno

Zdravím.. prosímvás nemáte někdo kontakt (e-mail) na sierru?? Potřeboval bych informace ohledně real time dat z burzy. Kontakt jsem samozřejmě se snažil najít na stránkách výrobce, ale ty jejich stránky jsou dost chaotické a e-mail se mi nepodařilo najít. Za případný feedback děkuji

Odesláno

jo díky.. poskytuje je barchart, ale objednává se to přes sierru a potřebuji bědět co znamená streaming data za 65 usd za měsíc.. budu obchodovat us t-bonds a jde o to že u CME je na výběr budto ze samostatných e-miny indexu za nějkých cca 29usd a nebo ten straming což neví co znamená..

Odesláno

danny22

To znamená,že budete platit každý měsíc 65 USD za data které si u barchart objednáte,ale to není celá suma.
Ještě musíte platit SERVICE FEE.
Já jsem měl také jejich službu,ale jen e-mini package CME za 26$.
Celkem jsem platil 55$/měsíc i s SERVICE FEE.

Musíte si objednat streaming CME pokud chcete data us t-bonds.Radši si to,ale ověřte.

Odesláno

to: infinite
To ja taky ne, chápal bych to v případě že bych si mohl těch 100 nebo 200 konkrétních trhů vybrat z dané burzy sám.
Ale zeptám se jich na to, co to přesně je.. pak dám vědět.

Jinak používáte ještě sierru? myslím tím real time data pro papertrading nebo replay?

Odesláno

Ne už ne.Licence na sierru mi končí teď v prosinci.Data od barchart jsem také zrušil tento měsíc.
Používám teď bezplatně Ninja Trader a data od zen fire.
Jinak porovnával jsem živě data ZenFire - Barchart a přišlo mi,že zenfire poskytuje kvalitnější-rychlejší data.

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...