Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• 4 týdny později...
Odesláno

Zdravím,

chtěl jsem jen zeptat, zda lze v Sierra Chart nastavit, aby se mi po vykreslení úsečky někde ukázala hodnota CLOSE této úsečky nebo i dolarové či bodové vyjadření velikosti této úsečky.

Díky Tomáš

Odesláno

2šroubek :

Ano, je to mozne. Kdyz ten indikator pridavas, tak na zalozce "Settings and Inputs" nastav Chart region na 1. V mnoha pripadech ti to ale znici samotny cenovy graf, protoze jednotky budou jinak. Muzes tam pridavat jen indikatory ktere jsou nejakou odvozeninou od samotne ceny (napr. EMA)

Odesláno

corporate :

Díky za radu...to s tím TV znám a běžně používám, ale myslel jsem něco, kde by se mi hodnota CLOSE poslední úsečky před vstupem někde ukázala. Vstupuji 3 ticky nad CLOSE do long a 3 ticky pod CLOSE do short. A když jsou splněny podmínky ke vstupu a vykresluje se již další úsečka, tak TV již ukazuje hodnoty další, vykreslující se úsečky. A než si najedu kurzorem na tu předposlední úsečku a vyčtu hodnotu CLOSE, vznikne určitá časová prodleva a trh mi může "utéci" ;)

Tomáš

Odesláno

dneska sem nahodou zjistil, ze muj esz9 soubor ma skoro 500MB. pritom normalni velikost kontraktniho mesci je tak 50-100MB. par 400MB souboru uz mi to udelalo, nevi nekdo cim je to zpusobeno? diky

Odesláno

Zdravím,
nevíte prosím, jestli lze měnit timeframe grafů nějakými zkratkami. Já je měním docela často a přes nastavení se mi to zdá zdlouhavé. Líbila by se mi nějaká zkratka, kterou bych jednoduše změnil třeba 15 min graf na 5min.
Předem mnohokrát děkuji za odpověď.

Odesláno

Ahoj infinite, pred nedávnom si tu radil ako si "sprevádzkovať" záložky, mám ale jeden problém, nastavenie tabs mám šedé a nič sa mi tam nedá zaškrtnúť viď screen, čo robím zle?

11568

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...