Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

to Jadvig:

Countdown Timer jsem zkousel s defaultnim nastavenim, jine parametry by se menit myslim nemeli. Presto se mi zobrazuje jen staticke cislo 122, pouzivam 122 tick graf. Napada me jestli to neni, tim ze jej pouzivam v replay mode...

Odesláno

to Jadvig:

Jake pouzivas ID data? Ja jsem prekonvertoval data z Ninjatrader do formatu:

03/17/2009, 01:00:01, 386.7, 386.7, 386.7, 386.7, 7
03/17/2009, 01:02:38, 386, 386, 386, 386, 6
03/17/2009, 01:02:43, 386, 386, 386, 386, 6
03/17/2009, 01:06:21, 386, 386, 386, 386, 6
03/17/2009, 01:08:45, 386, 386, 386, 386, 6

Nejspis budu mit chybu v nejakem nastaveni, je to pro me spanelska vesnice.

Bany

Odesláno

Dobrý deň,
ospravedlňujem sa za otázku, na ktorú tu určite odpoveď niekde je, ale po niekoľkých dňoch pozerania inštruktážnych videí a vyhľadávania v diskusných vláknach, som odpoveď nenašiel:
Ako sa v SCH zakresľujú obyčajné úsečky? Trendlines, horizontal lines, vertical lines sú mi jasné, ale toto som nejako zatiaľ nenašiel. Takisto je možné zakresľovať do SCH nejaké šípočky, krúžky apod. ku konkrétnej sviečke resp. oblasti, ako je to možné napríklad v Ninja traderovi?
ďakujem

Odesláno

to roche,
všechno na kreslení najdeš v Tools, doporučuji si projít celou záložku "Tools" a vyzkošet, která možnost co umí
- šipky - Tools-Arrows (resp Ctrl+7)
- kroužky apod. Tools-Highlight Tools

defaultní nastavení barev Tools je možné v Global Settings - Tool Settings

M.

Odesláno

LUKY:

běžně to funguje tak, že si člověk musí sierru koupit i na testování, třeba v nižším levelu (nebo v tom, kde už jsou i data od sierry)..tj. dnes proto velké množství lidí dává přednost bezplatnému nija traderu...ikdyž cena sierry je pořád přijatelná (pokud teď nějak dramaticky nezdražili)..když ninja trader nebyl, byla sierra i jedna z ideálních možností, přestože byla placená...s příchodem ninja traderu si lidi jaksi zvykli požadovat vše zdarma, takže je pak vyděsí, že něco stojí peníze i na testování..

majkll

Odesláno

já testuju Ninju,ale ono to je stejne jedno. Pokud pak chci používat ATM u live ,tak si stejně musím platit cca50-60usd.
Tak jestli ma člověk palit u Sierra nebo NT, mi přijde jedno.

Odesláno

Zdravím,
nevíte zde někdo prosím, jestli je v sieře možnost přidání horizontální linky, která je na stejné úrovni, jako aktuální cena a tato linka se hýbe zároveň s cenou ?
Předem mnohokrát děkuji za odpověď

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...