Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• 2 týdny později...
  • 1 month later...
Odesláno

U backtestu v Sieře mi vadilo, že pivoty šly nastavit jen 100 dnů zpátky
a při analýzách starších období na velkém souboru (od SCMagic) mi chyběly.
Dnes jsem vznesl dotaz na admina a slíbil, že v nové verzi tento nedostatek opraví.
Tak jsem zvědav. Slíbil novou verzi již na dnešek.

Odesláno

Adame, necítím se jako odborník na problematiku PC, ale dostatek informací najdeš v následeujících článcích a diskuzích k nim. Když si je projdeš a trochu přefiltruješ (každý pochopitelně vidí otázku počítače ze svého pohledu), budeš mít dobrou představu. Já sám tvrdím, že pro obchodování není třeba žádný superstroj, důležitá je spolehlivost a (z vlastní zkušenosti, kdy u počítače trávím denně hodně času) dobrý monitor nebo u ntb displej.

www.financnik.cz/komodity/zkusenosti/trading-a-hardware-1.html
www.financnik.cz/forum/read.php?23,69968
www.financnik.cz/komodity/zkusenosti/trading-a-hardware-2.html
www.financnik.cz/komodity/recenze-sw/pocitac-pro-trading-s-windows-vista.html
www.financnik.cz/forum/read.php?23,83097

Richard

Odesláno

Dobry den,
snazim si prevest data do Exelu. data se mi v poradku nactou od konce , ale pouze k pondelku a misto pokracovani patkem se nactou data nekolik preskocenych mesicu.
Nevite nekdo co mam spatne nastavene?
:)

Odesláno

Zdravim
V novej sierre mi ukazuje na woodieCCI ine zfarbenie SW ako ma woodie na svojich strankach.Cital som tu,ze sa ma nastavit obchodne casy.Pre ER2 od 15:30 - 22:00,ale to nefunguje.Vie niekto v com je problem?

Odesláno

a barvy se ti střídají a nebo je SW jednobarevný stále? a když si otevřeš graf bez online připojení sierry tak jsou barvy taky špatně?

občas se asi stává že při načítání je to blbý a při zpětném zobrazení je to OK.

Odesláno

farby sa striedaju ,ale nie tak ako woodimu.Mam v sierre historicke data na ktorych by som chcel robit backtesting.Na niektorych miestach ja mam SW cervene on zelene ,alebo opacne.

Odesláno

fufno
nevím, jestli ti pomohu, ale zkusím to.

1. Můžeš porovnat, zda máš přesně stejný průběh ER2 jako Woodie?
2. Máš 5min graf?
3. Nastavení času provedeš takto: klikneš na tlačítko CS (chart settings) a do start time zadáš 15:30 a do end time 22:00

jinak mě teď nenapadá, čím by to mohlo být.

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...