Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

psal jsem primo amirovi. problem byl jednoduchy, beru data od transact a muj soubor s er2 se jmenuje jinak a proto stacilo pripsat do amirNStuff.ini radek:
ER2U7=10,1

original:

Add:

ER2U7=10,1

to the end of amirNStuff.ini file.

Amir

s tim ze ER2U7 je nazev meho er2 .mnd souboru pro aktualni mesic

:)

Odesláno

Dobry den,

zmenil jsem si ftrader na amirN a po dlouhem bojovani s kiwissstuff a kiwisstuff jsem to jakz takz rozchodil az na EMA. Vedel by nekdo? Diky

Software version: 170 01:33:24 07/09/07
Failed to get the custom DLL function address for EMA3 in kiwisstuff. Windows error code: 127 01:48:32 07/09/07

Odesláno

to: pita30

Zdravim,
i nadale bojuji s Amirem:-). Tak jestli bych mohl požádat o zaslání souboru "kiwissstuff.dll" na můj mail. Přeinstalace ani format nepomohly, tak jeste toto posledni steblo.
Děkuji za pomoc. Nevim jestli je videt mail, tak jeste tady: gabe@post.cz

g.

• 3 týdny později...
Odesláno

Jen pro informaci uvádím, že SierraChart už umí pracovat přímo s tickovými daty. Myslím tím, že umí už ukládat data skutečně po jednotlivých ticích. Jen je to obrovský objem dat.

Pro představu, na 55000 řádků se nevešel jeden obchodní den (cca 8:52-15:15 z 1.8.2007)

Aleš

• 2 týdny později...
Odesláno

Zdravim, můžete mi poradit jaký je nejvhodnější level od Sierry pro obchodování s IB učtem futures(Emini převážně) ? je jich tam asi 1é v nabídce, jaký je optimální si zakoupit, protože z těch všech možností nejsem mc moudrej, nedokážu si představit jestli ty všechny funkce využiju či nikoli. Předem dík za radu.
Dire Trades

Odesláno

zdravím, chci se zeptat jestli měl někdo podobný problém a jak ho vyřešil? Když zapnu sieru a IB a chci stáhnout data tak mě to stáhne v pohodě YM ale ER2, NQ ne začne to načítat od hodiny kdy to zapnu takže průběh který byl od 24:00 do doby zapnutí nemám vše mám aktualizované takže nevím kde je chyba.
Předem dík za radu

Odesláno

Omlouvám se, ale v diskuzích jsem odpověď nenašel. Povedlo se mi během několika málo minut získat SCMagic data ER2, formát mnd, velikost souboru přibližně jak je tady psáno. Ale když se je snažím otevřít, hlásí mi to:
Your current service does not support this function. Select Help > Purchase...
a přitom se tady psalo, že můžu tato data backtestovat i v trial verzi. Mám ji čerstvou, ještě několik dní.
Kde prosím, dělám chybu?
Díky

Odesláno

Zdravím!
Pro ty, kdož si ještě nevšimli, v.204 má již zajímavá kreslící nástroj "Highlights", pomocí kterého se dají zajímavé oblasti grafu ohranicit obdélníkem, či elipsou a podsvětlit. vi. pravé tl. myši "Highlights tools" s možností nastavení barev a transparence v "Tool settings".

Odesláno

Hodnoty ASK a BID sleduji na Bracket Traderu. Ještě k tomu rozdílu hodnot CCI. Lze nastavit, aby se okamžitá hodnota ukazovala na pravé straně grafu v sloupečku s měřítkem. Pak stačí jen sledovat a odečíst.

Odesláno

ráda bych se zeptala v demu Best direct jsem měla nastavené "linky" - woodie high a woodie low, v podstatě to byly trendové linky od nejvyššího price baru v dál do budoucna a tak jsem high a low měla díky těm linkám na očích,jakmile price graf prorazil High tak linka se posunala výše a začínala u nové high a pokračovala do budoucna.
jde tohle někde v sierrachart zaškrnout? nebo tam mohu mít jen trendové linky které si sama nakreslím?

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...