Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nene :( mám graf zobrazující jeden den na mém monitoru a chci si na něm stanovit pivoty které jsou už mimo monitor :) tak jediné co jde pomocí šipek zobrazit více dnů a tím se mi graf zuží a já zadám pivoty. Pak se ale chci vrátit na původní podobu - 1 obchodní den na obrazovce a pivoty neuvidím, protože jsou mimo monitor. Právě pomocí posuvné linky která se mi zobrazovala ve stupnici ( ceně ) to šlo, ale zmizela mi tak nevím jak na to....

Díky

• 2 týdny později...
Odesláno

Já v nich teda žádný problém nevidím. Zkrátit jde do určitého bodu, kde se otočí. Jde zkrátit teda jenom z jedný strany. Z druhý to jaksi nemá smysl. To kde se otočí závisí na tom, kde klikneš jako druhý bod ukotvení, čím dál tím vetší možnost zkrácení..

Odesláno

viki,
ok, jakmile mám vykresleno tl, tak pokud ji chci v jakémkoliv bodě uříznot(pravým kliknu na místo a zvolím "cut ext...",tak se mi tl sice zkrátí, ale dměřuje mi o 180 stupnů jinam?? V dřívější verzi bylo vše OK??? :S

Odesláno

Zdravím všechny,

mám otestovaný poziční obchodování v TNT a chci si zkusit intradenní obchodování v Sierra chart. První řadě chci stáhnout historická data od SCMagic. Mám už nainstalovaného SCMagic client ale nevyznám se ve zkratkách trhů a tudíž nevím co zakoupit. Kde bych našel seznam zkratek trhů?

• 4 týdny později...
Odesláno

Zdravim
poprosim o radu -- pokial si mastavim v Sierre start time a end time na 15,30 - 22.00 pre ER2 ( zatial pouzivam na back test data ktore som ziskal z financnika) tak by sa mi mal zobrazovat CCI spravne ( myslim tak ako u Woodieho ?? -- niekto spominal ze on ma nastavene len obchodne hodiny) ...??
dik

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...