Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím,
potřebuji poradit,včera mi Sierra stáhla špatně backfill,dneska když otevřu sierru,tak mám stále ze včerejška špatný data.Je možno ten backfill nějak opravit?Předem děkuji za pomoc.

Jack

Odesláno

Dobrý den Petře,

Díky za odpověď. Pokud tomu dobře rozumím - koupit data od SCMagic. Nebo existuje řešení, že by se provedl backfill do sierry z jiného zdroje? Můžu poprosit jestli to lze trochu blíže popsat?
Ještě bych se zeptal - znáte IB delší dobu - opraví to nebo to nechají tak.

Díky za odpověď.
Přeji hezký den
Zbyněk

Odesláno

goodbody: Vcera mi uz backfill na IB jel OK, takze predpokladam, ze to byl jenom jednorazovy vypadek. Smazat vcerejsi a predvcerejsi data a zkusit backfill - to jsem nedelal, ale myslim, ze by to stejne nepomohlo - imho bylo predevcirem u IB rozbite ukladani dat do archivu. Navic dle meho neni jeden chybejici den v datech tak rozhodujici...

Odesláno

Upgradoval jsem Sierru v.129 (dosud jsem měl v.87) a nejde mi manuálně hýbat s měřítkem tažením myší v oblasti hodnot. Nevíte někdo, zda se to musí v nové verzi někde nastavit??? Díky.

Odesláno

Dotaz v jiném vlákně zapad, tak se zkusím zeptat ještě jednou tady. Nezkoušel jste někdo spojit data do sierry? V excelu např. je spojím, ale dají se dostat zpátky do sierry? Nebo jinak spojit?

Odesláno

viky, sice jsem to nezkousel, ale co funkce Export and Edit intraday data. Vytvori se .itxt soubor. vezmes pak data ze dvou takovychto souboru a spojis si je dle potreby. vytvoris tak jeden .itxt soubor, ktery zase pomoci fce Import a Load intraday data dostanes do sierry.

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...