Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

to :viki

moc děkuji !!! chtěl jsem se ještě zeptat u indikátoru Wiliams %R , když ho zadám do grafu tak tam nemám horní ani dolní referenční linii... dá se nějak v (setings) nastavit... předem moc děkuji

Odesláno

to radusor
sice W%R nepouzivam, ale melo by to byt jak rikas v settings. tam se da najit vse. nezapomen, ze tam jsou 2 zalozky. u tohoto indikatoru si pamatuju, ze mi vadilo ze 100 byla dole. staci zmenit invert = 0

Odesláno

Linii tam taky nemám, (nevím jestli má být) v každým případě se dá přidat line. (ve studies přidat line a v setings zvolit stejný region a hodnotu an které vykreslit)

Odesláno

Dobrý večer.. včera jsem už musel odejít od pc tak jem nemohl odpovědět... jen jem chtěl poprosit o upřesnění odpovědi od Vlada ohledně indikátoru w%R - viz výše , nemohu tam nikde najít položku " Add ve Vas Chart Region " :-( linii tam přidám , ale není v tom indikátoru , ale zvlášť :-(...

Odesláno

radusor: kdo hledá najde. v settings je "chart region". W%r je v nějakém a tam chceš i přidat čáru.
Line, nebo horizontal line (ono je to celkem jedno) si nastavíš do stejného regionu, např. 2.
Takže: přidat (add) line (horizontal line) - settings - tam nastavit hodnotu kam ji přidat + do jakého regionu...

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...