Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dá se nastavit a uložit řada různých strategií. Vedle již zmíněného můžeš nastavit i trailing stop, hodnotu triggeru od které se trailing spouští, trailing increment, 3 různé PT pro multikontrakty a mnoho dalšího. U BT je solidní a nepříliš rozsáhlý help. Stojí za přečtení.

Odesláno

Dobrý den Pita30, Jednotlivé příkazy se zapisují do csv souboru, který je v adresáři BT. V csv souboru je třeba nahradit "," za ";" a potom jej lze normálně otevřít v excelu. Pro nahrazení je možné použít libovolný textový editor např notepad. Rovněž doporučuji přečíst help. Stojí za to. Přeji hezký den Zbyněk

2644

Odesláno

Dobrý den, trošku lítám v Bracket Trader ( stejně jako kolega :-) ). Snažím se o paper trading Woodieho a nemůžu přijít na výstup.( Mám nastavené hodnoty viz. obrázek) Vstoupím dle pravidel např. LONG, a ve chvilce, kdy se udělá hook tak chci vystoupit zmáčknu SHORT pro výstup, ale steně zůstanu v pozici. Nechápu to. Hrála jsem si s tím do 3 do rána a nevím. Jak mám donutit Bracket, aby mi automaticky zadal stop loss a aby mi potom dovolil výstup. Nebo ještě lépe, abych si mohla vše zadat sama. Ručně vstup a ručně výstup. ( stejně jako v géčku, to je super) Zadám vstup, zadám výstup a potom jsem si ho jen posunovala. Pomůžete mi, já anglicky neumím ani slovo...... Děkuji Janička

2656

Odesláno

To Janička!
Jestli tomu dobře rozumím, nemůžeš najít panel pro posuv a změnu rychlosti při backtestingu. Ten ale sám naskočí až po spuštění procedury (postup je popsán někde na začátku vlákna.
To jak psal Viki - umožňuje pokročilejší nastavení strategie (trailing stop. vícestupňové exity atd.). Ale i v "Profit protection mode" nastavíš Profit target a StopLoss. Po přepsání hodnoty v příslušné kolonce je třeba dát ENTER, jinak se hodnota neuloží. Nastavení B/E (tedy to jestli po zmáčknutí posuvu na B/E to skočí na B/E+ 1 ticků, nebo třeba na B/E-3 se dělá v Trade Settings-Set Breakeven Offset. Je dobré používat DOM a v Preferences nastavit "DOM Always On Top" V Trade settings je rovněž třeba nastavit způsoby vstupů a výstupů (Market nebo Ask/Bid) a Stopu (Stop nebo StopLimit) a dále Time in force na Day a Manual Close method na Quick close, případně další nastavení co tam jsou dle potřeby.

Odesláno

Břoňdo, děkuji za odpověď. Ale já chci donutit Bracket, aby v trhu ER2 při zadání příkazu vytvořil stop loss na hodnotu 130 dolarů. A já abych si mohla posouvat stop loss sama. ( takhle to mám natrénované v géčku). Max. aby když trh vyleze o 100, tak aby příkaz posunul na vstup. Ale výstupy ať už proboha nechá na mě... :-(
Zatím totiž vidím, že ho asi nedonutím, aby mi příkaz zůstal v trhu. Já jsem vše nastavila jako na obrázku a bracket si ze mě dělá srandu.
Janička

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...