Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zobrazení extrému popisuje Martínek tady: www.financnik.cz/forum/read.php?21,46783,46784#msg-46784 (nezkoušel jsem, nepotřebuju)
Nastavení CCi sem nepochopil, nemyslíš CZI? to je ve studie emaslope angel. (- druhá růžová)
S ftraderem ti nepomůžu nepoužívám ho. Ruzný hodnoty být můžou, ale moc by se lišit neměly. Skus hodit obrázek něčeho novějšího skusim porovnat, nebo se podívej na nějaký jestli máš přístup do daytradingu. Tam ode mě jsou nějaký obrázky s amir studii. Porovnat s ftraderem...

Odesláno

Jj řekl bych že je to skoro stejný, žlutá na amiru je navíc, je to přesnější - u czi je to když je cena akorát na průměru - tedy ani nad ani pod a u SW, netrend, trend, silný trend.

Odesláno

Ok viki , vdaka za pomoc, myslim ze skusim amira , vyzera lepsie. Inak zlta ja aj u ftradera len je jej o poznanie menej, preto ma to trosku zmiatlo.

Takze nikto tu nepouziva ftrader a EMA 34?

Odesláno

Viki, tak som si otestoval par dni, a amir ma naozaj viac zltych barov pri indikatoroch. Najma pri CZI kde som zvykol cakat 3-4 bary pred vstupom do trhu je tam rozdiel. Cakas na tri trendove bary, alebo beries aj nejaky ten zlty (pri amirovy)?

Odesláno

Zdravím Vás, pokouším se propojit Bracket Trader se Sierou. Preferences→Data Source→SierraChart MND Playback.
Vyberu kontarktní měsíc, ale nedaří se mi donutit sieru, aby zobrazovala dáta generované programom BT - otvorením súboru BTPB.mnd. Můžete mi pomoci?
Děkuji. Petr

Odesláno

Zdravím,
v Sieře stačí otevřít ten soubor s názvem BTPB. Ještě si překontroluj, že ti souhlasí časy v BT a Sieře, že máš zadanou rychlost přehrávání, že ti nechybí některá data v souboru, který chceš přehrát apod.
Honza

Odesláno

Takhle to nefunguje?:
1/ Preferences/Data Source/SierraChart MND Playback
2/ Vybra soubor "Base File" uložený v datech na Sieře (.mnd), který chcete přehrát
3/ Zadat datumy pro playback do "Data Filter"
4/ Zadat "Time Filter"
5/ Zvolit BTPB (IBM je pouze když bych ještě neměl předplatné na Sierru)
6/ Start Playback (při velkém datovém souboru se má poté pár vteřin počkat)
7/ Spustit Sierru a otevřít soubor BTPB.mnd (tento krok se má provést až naskočí kontrolní okno)
8/ Nastavit rychlost přehrávání

Honza

Odesláno

Děkuji. Komplet jsem ji přeinstaloval. A už to maká ... :-)
Ještě mám dotaz. Zapisují se někde v BT příkazy, které zadám podobně jako v géčku? Nebo si je musím zapisovat na papír?
Petr

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...