Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jestli chceš testovat WCCI doporučil bych 2sec. jednak lepší do budoucna jednak např kvůli posunu na BE podle woodieho pravidel potřebuje vnitřní vývoj baru. ER2. Do objednávkovýho mailu napiš jménem co chceš a je to. :)

Odesláno

určitě si kup 2sec. !!! Jinak jsou ta data na nic. Tick sem, tick tam tady zrovna neplatí. Na 100 obchodech je to sakra znát. Navíc nikde není psáno, že nebudeš chtít něco ladit na min. grafu a pak se bez nich neobejdeš. Můžu klidně poslat září ER2 z mé Sierry a třeba včerejšek jsem dotahoval přes backfill z IB a data budou po 30sec. nebo minutová. To přesně nevím, ale když si to přehraješ, tak pochopíš o co jde.

Odesláno

Já eště sierru nemám, pořídím si ji až budu mít data, abych zbytečně neplatil a pak eště nečekal do kdy mi data dojdou. Jo a nejsou někde data levnější? Není to trošku moc 28USD za jeden trh? A nebo to jsou dobrá data a stojí to za to?

• 1 month later...
Odesláno

Zdravim.
Mam zakupenu Sieru a data od SCMagic. Chcel som sa spytat akym sposobom v siere robite backtesting pre WCCI. Ak pouzivam Bracket trader tam je playback moc rychli a urcite nestiham vstupovat 20 sec pred vykreslenim baru. Skor by som povedal ze 1-2 bary neskor...
Vdaka
Odesláno

Alter: Me osobne docela vyhovuje prochazeni grafu primo v Sierre bez asistence BT. V pripade pochybnosti o vyvoji uvnitr svicky si necham dany usek prehrat v Sierre takovou rychlosti, ktera mi vyhovuje.

Odesláno

Alter zrovna jsem začal před víkendem znova testovat pomocí BT, nedělá mi problém vstoupit, jeje nutné sledovat vývoj času v sierre, chce to trochu zvyk. A případně si to blízko těch 20 sec zastavit - pause. Přehrávám tak rychlostí 6 - 20.
20 pokud není signál v dohledu. Na těch 6 si dám pause pokud váhám (tak max 5 sec) a zadám příkaz..

Jinak tedy pokud pouze testuju nový přístup, tak postupuju jako Martin jenom pomocí sierry. (bez přehrávání)

Odesláno

Martinek: Prechadzat grafy v Siere sice mozem, ale cisto v Siere zda sa nemozem robit trade. Alebo mozem?
Viki:Ta rychlost sa mi pri playbacku zda velmi vysoka, podla mna aj rychlost 1 je rychla ...asi to chce fakt zvyk. Pouzivas 2sec data, alebo minutove?
Vdaka

Odesláno

Alter: I v Sierre se da obchodovat (nevim jestli i simulovane pri prehravani), ale se vcelku osklivym rozhranim. Ja k zapisu pouzivam notepad a nestezuju si. Na BT jsem si nikdy nezvykl, nelibi se mi... :-)

Odesláno

2 sec. Osobně pokud bych jel při normální rychlosti tak se asi unudim. :) Beru to prakticky, i při tomhle rychlejším udělám za den tak čtrnáct - dvacet dní (odhadem). A to je na mě dost. Jet normální rychlostí pro mě postrádá význam, to je lepší papertrading (reálná data) Jinak s DOMem mě BT vyhovuje, je to uživatelsky příjemnější než Tsim, ale má taky mouchy.

Odesláno

No jasne bolo to tym ze som tam daval 1min data. Tak som dokupil 2sec a tie idu obchodovatelne.

viki: Takze pre realne obchodovanie nepouzivas sieru ale Tsim a DOM (alebo co to je)? Ja som zamerne kupoval sieru preto lebo sa mi zdalo ze je cez nu celkom dobre obchodovat intraday a daju sa dostat dobre data od BT. Takze Siera nic?
Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...