Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobrý večer,

po diskuzi s autory SierraChart a kiwissstuff.dll používané v Custom study - ftrader_SW_CZI
se podařilo odhalit nekompatibilitu s českou verzí Windows XP (SP2).

Zde je k dispozici verze vytvořená v jiném programovacím nástroji, která již bez problémů funguje.
www.sierrachart.com/discus/messages/2/kiwissstuff-8392.dll

Pokud jste měli problém jako já (Error loading custom study DLL: kiwissstuff),
stačí teď stáhnout novou dll, přejmenovat a přepsat původní ve složce SierraChart.

Petr

Odesláno

Ahoj všichni diskutující obchodníci, pečlivě jsem si pročítal všechny příspěvky v tomto vláknu a musím si přiznat, že asi nejsem dost technicky zdatný. Nicméně mi jde o radu. Radu Vás zkušenějších, kteří jste již prošli tím popisovaným trápením s různými instalecemi, doinstalacemi a nejrůznějším přepisováním. O co mi jde - jen a pouze o zobrazení WoodiesCCi v sieře :-) Vím, že podobných dotazů tu padlo již nespočetně (a já si je všechny pročetl), a částečně i vyzkoušel, ale bez úspěchu - stáhl jsem si knihovnu ftrader.dll nainstaloval (přesně tak jek je popisováno ve článku na Finančníkovi) a zobrazuje se mi pouze a jen oscilátor a countdown, žádné vykreslování úseček... samozřejmě následovalo instalování a přepisování 3s na 2. Chtěl bych Vás jen požádat drazí a úspěšnější kolegové o trochu času a trpělivosti a předání Vašich ucelených zkušeností, rad a triků jak toto nastavit než začnu přeinstalovávat Windows, měnit nastavení BIOSu a přepisovat systém :-). Možná i rad čeho se vyhnout a kde se dělá nejčastěji chyba velice Vám děkuji Arny

1746

Odesláno

Díky Pietro,zatím jsem celkem pokročil. Jen si nejsem jistý, kam mám zkopírovat kiwissstuff.dll, protože se tam hovoří o přepsání a já nemám co přepsat, protože jsem předtím žádnou takovou knohovnu neměl??? díky

Odesláno

tak to zkusme postupně:
1) máš nahranou Sierru
2) ze stránek Sierry si stáhni custom studies
3) nahrej si ftrader
4) pokud máš bod č. 2 nebo 3 tak máš v adresáři Sierrachart soubor kiwissstuff.dll (zkontroluj si to)
5) klikni na link www.sierrachart.com/discus/messages/2/kiwissstuff-8392.dll a dej si to uložit do Sierrachat a mělo by se tě to zeptat, že takový soubor již existuje a jestli ho chceš přepsat. Dáš ANO a pak už by to mělo fungovat. Pokud ne, napiš, v čem je problém a zkusíme to dál.
Pietro

Odesláno

Postup ktery by mel fungovat vsem co maji ceske Windows a problem s dll:

1) stahnout SC: www.sierrachart.com/SierraChartSetup.exe
2) nainstalovat, doporucuji nemenit vychozi slozku
3) stahnout a nainstalovat Custom Studies: www.sierrachart.com/SCCustomStudies.exe
4) stahnout a nainstalovat ftrader.dll: www.ftrader.de/
5) stahnout opravene dll knihovny a prepsat puvodni ve slozce c:\SierraChart\data\
www.sierrachart.com/discus/messages/2/kiwissstuff-8392.dll
www.sierrachart.com/discus/messages/2/kiwiext-8402.dll
www.sierrachart.com/discus/messages/2/jprice-8403.dll
www.sierrachart.com/discus/messages/2/kiwi_mp-8425.dll
(knihovny po stazeni prejmenujete na: kiwissstuff.dll, kiwiext.dll, jprice.dll, kiwi_mp.dll)

Nyni by mely fungovat vsechny Custom Studies z vychoziho balicku.

Odesláno

Dobrý den Arny,

Ve windows mám nastavený náš čas. Obchodní hodiny v Sierře mám pak 15:30 - 22:00. V základním nastavení nemám vložen údaj o časovém posunu (-7:00) a to z důvodu, že standardní odpočítávadlo v ftraderu funguje jen v obchodních hodinách. Tam se to křížilo...

Přeji hezký den
Zbyněk

Odesláno

Děkuji Zbyňku, dobrá informace. Nebyl jsem si jistý, protože když jsem používal BEST, tak ten vyžadoval nastavení času na burze. Když mluvíte o obchodních hodinách v sieře, tak ta si sama "natáhne" čas, který je v systému WIN?

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...