Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím!
Nastavil jsem si studii Woodie Full Price a rád bych pochopil co je tam vše nacpáno. Nevíte někdo jestli existuje podrobný popis studie?
- Okénko vlevo nahoře (píše trending - normal - flat) a nějaké číslo (co udává?). Jaká jsou pro tato hodnocení kriteria.
- Jaký je význam barev (zelená, červená, černá, žlutá) barů vyplňujících křivku CCI ?
Stačí mi odkaz na zdroj informací.
Díky,

Odesláno

Brondo,

okenko vlevo nahore udava, jakou silu trh ma a jak se chova. Trending = pohybuje se nahoru/dolu; flat = jde do strany. Presny vyznam toho cisla neznam, takze me urcite nekdo doplni. Ale jak rikam, jde o silu trendu...

barvy:
- zelena = trend up
- cervena = trend down
- zluta = utvoreni trendu (viz na financnik.cz publikovany serial o WoodiesCCI)
- cerna = zadny trend

Odesláno

Zdravím,
mám docela problém,udělal jsem updat na Sierre a od té doby se mi špatně vykresluje volume.Může mi tady někdo poradit co s tím?Už si nevím rady,zkoušel jsem nainstalovat znovu tu předchozí verzi ale Sierra mi nešla spustit,psalo mi to,že je třeba provést updat.Provedu updat a mám znova ten problém.Předem díky.
Jack

Odesláno

Právě jsem si nainstaloval novou verzi Sierry v. 74.9 a když si dám studii woodie_2005_4449 jako v dřívější verzi, tak se mi u CCI křivky nezobrazují bary (červený, zelený, žlutý pro trend). Tušíte někdo, jak to tam dostat nebo kde je problém? Díky za odpověď.
Michal

Odesláno

V nové verzi mě nějaké studie přibyly, když si je rozkliknu, pak místo např. "6 above CCI 14" mám Custom DLL Studies, kde s tím už nic nelze dál dělat. Já jsem stáhnul soubor s novou verzí, upgradoval na novou verzi, ale žádné ovladače jsem nikam nekopíroval :S

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...