Pisete, ze Darwinex Zero algoritmicky resite pres `MT5` s vyuzitim (pravdepodobne) `MetaTrader5` python library.
Nema Darwinex nejake API?
Ja nasel jen https://api.darwinex.com/store/ , ktere je podle vseho pouze pro obchodovani s Darwiny, a ne primo s financnimi assety. A na Zero se obchoduje primo s assety, ne s Darwiny. Naopak, uzivatel svym obchodovanim tvori obchodovatelny Darwin, jestli jsem pochopil behem te chvilky princip, na kterem tento broker funguje.
Prijde mi ponekud nesikovne mit na Linux serveru pusteny `MT5` (byt v headless mode pres asi `xvfb`), ten monitorovat + nejaky autorestart, kdyz spadne. A mit to pustene pres `Wine`...
Jako samozrejme mozne to je, a asi mi nic jineho nezbyde , jen hledam elegantnejsi cestu.
Vy mate MT5 bezici na Linux serveru?
Příspěvek můžete vložit nyní a registrovat se později.
Pokud máte na serveru účet, přihlašte se a příspěvek bude publikován pod Vašim uživatelským jménem.
Poznámka: příspěvek bude uveřejněn po schválení moderátorem.
Upozornění: Všechny informace poskytované na Financnik.cz jsou určeny výhradně ke studijním účelům témat týkajících se obchodování na burze a neslouží v žádném případě coby konkrétní investiční či obchodní doporučení. Provozovatel serveru ani jednotliví autoři nejsou registrovanými brokery či investičním poradcem ani makléřem. Jsou-li na stránkách zmiňovány konkrétní finanční produkty, komodity, akcie, forex či opce, vždy a pouze za účelem studia obchodování na burze. Vydavatel serveru není zodpovědný za konkrétní rozhodnutí jednotlivých uživatelů. Burzovní obchodování a investování s finančními instrumenty (a komoditami obzvláště) je vysoce rizikové. Rozhodnutí obchodovat komodity a akcie je odpovědností každého jednotlivce a jedině on sám nese za svá rozhodnutí plnou odpovědnost. Nikdy se nepouštějte do obchodů, jejichž podstatě plně nerozumíte. Pamatujte, že burza má svá pravidla, kterým je třeba porozumět, než začnu riskovat své vlastní peníze!
Otázka
pavel.krusek
Dobry den,
patram ve svete Darwinexu a mam jednoduchy dotaz.
Pisete, ze Darwinex Zero algoritmicky resite pres `MT5` s vyuzitim (pravdepodobne) `MetaTrader5` python library.
Nema Darwinex nejake API?
Ja nasel jen https://api.darwinex.com/store/ , ktere je podle vseho pouze pro obchodovani s Darwiny, a ne primo s financnimi assety. A na Zero se obchoduje primo s assety, ne s Darwiny. Naopak, uzivatel svym obchodovanim tvori obchodovatelny Darwin, jestli jsem pochopil behem te chvilky princip, na kterem tento broker funguje.
Prijde mi ponekud nesikovne mit na Linux serveru pusteny `MT5` (byt v headless mode pres asi `xvfb`), ten monitorovat + nejaky autorestart, kdyz spadne. A mit to pustene pres `Wine`...
Jako samozrejme mozne to je, a asi mi nic jineho nezbyde , jen hledam elegantnejsi cestu.
Vy mate MT5 bezici na Linux serveru?
Dik
Pavel
Sdílet pomocí služby
1 odpověď na tuto otázku
Doporučené příspěvky
Zapojte se do diskuze
Příspěvek můžete vložit nyní a registrovat se později. Pokud máte na serveru účet, přihlašte se a příspěvek bude publikován pod Vašim uživatelským jménem.
Poznámka: příspěvek bude uveřejněn po schválení moderátorem.