Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky
  • 0

Darwinex Zero

pavel.krusek

Otázka

Dobry den,

patram ve svete Darwinexu a mam jednoduchy dotaz.

Pisete, ze Darwinex Zero algoritmicky resite pres `MT5` s vyuzitim (pravdepodobne) `MetaTrader5` python library.
Nema Darwinex nejake API? 
Ja nasel jen https://api.darwinex.com/store/ , ktere je podle vseho pouze pro obchodovani s Darwiny, a ne primo s financnimi assety. A na Zero se obchoduje primo s assety, ne s Darwiny. Naopak, uzivatel svym obchodovanim tvori obchodovatelny Darwin, jestli jsem pochopil behem te chvilky princip, na kterem tento broker funguje.

Prijde mi ponekud nesikovne mit na Linux serveru pusteny `MT5` (byt v headless mode pres asi `xvfb`), ten monitorovat + nejaky autorestart, kdyz spadne. A mit to pustene pres `Wine`... 
Jako samozrejme mozne to je, a asi mi nic jineho nezbyde :D, jen hledam elegantnejsi cestu.
Vy mate MT5 bezici na Linux serveru?

Dik

Pavel

Sdílet pomocí služby

1 odpověď na tuto otázku

Doporučené příspěvky

• 0
Před 4 hodinami, pavel.krusek napsal/a:

Dobry den,

patram ve svete Darwinexu a mam jednoduchy dotaz.

Pisete, ze Darwinex Zero algoritmicky resite pres `MT5` s vyuzitim (pravdepodobne) `MetaTrader5` python library.
Nema Darwinex nejake API? 
Ja nasel jen https://api.darwinex.com/store/ , ktere je podle vseho pouze pro obchodovani s Darwiny, a ne primo s financnimi assety. A na Zero se obchoduje primo s assety, ne s Darwiny. Naopak, uzivatel svym obchodovanim tvori obchodovatelny Darwin, jestli jsem pochopil behem te chvilky princip, na kterem tento broker funguje.

Prijde mi ponekud nesikovne mit na Linux serveru pusteny `MT5` (byt v headless mode pres asi `xvfb`), ten monitorovat + nejaky autorestart, kdyz spadne. A mit to pustene pres `Wine`... 
Jako samozrejme mozne to je, a asi mi nic jineho nezbyde :D, jen hledam elegantnejsi cestu.
Vy mate MT5 bezici na Linux serveru?

Dik

Pavel

U Darwinexu se dá obchodovat buď skrz MetaTrader nebo TWS od Interactive Brokers.

Sám obchoduji na Windows, a tedy vyžívám API platforem, které mají oba brokeři k dispozici. S Linuxem v tomto ohledu zkušenost nemám.

Sdílet pomocí služby

Zapojte se do diskuze

Příspěvek můžete vložit nyní a registrovat se později. Pokud máte na serveru účet, přihlašte se a příspěvek bude publikován pod Vašim uživatelským jménem.
Poznámka: příspěvek bude uveřejněn po schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpověď na otázku

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Předchozí obsah byl obnoven.   Smazat obsah editoru

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...