Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 718
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Tak 3. obchod ukoncen. Zezacatku to slo pekne dolu, ale vcera vecer to hodne skocilo zpatky a ja byl pred par minutkama vyhozen na SL s profitem 33.20$.

Myslim ze ted se to vrati k 573 a pak se uvidi. asi tam byl nejakej sylnej vyprodej v utery, kterej to poslal na cas na jih.

Pete

Odesláno

Zdravím, chci upozornit na zajímavou situaci ve zlatě (alespoň pro mně zajímavou...:). Trh si po týdenním poklesu "šáhl" na spodní hranu up trend line a na této hladině podnítil nákupní zájem (zřejmně fondy). Dnes zvažuji vstup long, nad včerejší high, SL jen 200 USD, PT 600 USD). Tento obchod chci jet pouze jako ID, o noc nezájem... Úspěšné obchody přeje Vlasťa

882

Odesláno

LONG na zlato mi muj system taky potvrzuje (kolem 551.5). Akorat nechapu tvuj SL/PT... Ty hodnoty jsou pro klasicke zlato nebo pro mini (zdaji se mi dost male)? Ja osobne bych PT dal na 567.5 a SL na 545.5.

Petr

Odesláno

To Pete:
Chci jet GCJ6 (to znamená obyč. zlato na pitu), uvažuji pouze o ID obchodu a proto hodnoty SL i PT tomu odpovídají... Uvažuji i o elektronické podobě obchodování se zlatem, nicméně nemám otestováno plnění v realu, a tak zatím klasika na pitu...:)). Vlasťa

Odesláno

V tom pripade souhlasim - je to dost realne. Budes posouvat SL v prubehu? ukoncis to na PT, nebo pritahnes a nechas moznost rustu?

Pocitam se mezi zacatecniky a zlato me docela bavi - predevsim e-mini XKJ06 (male komise, minimalni GAPy, snesitelny SL na kratke pardenni pozice - na ID to bohuzel nema likviditu).

Tak at ti to vyjde ;-).

Pete

Odesláno

Zdravím,
jestli se mohu připojit, tak GCJ06 vidím asi takto. SHORT - proražení EMA 28 na 555,5. PT1 543, PT2 536 a možná PT3 na 524. Mám PUT 520 za 3 :).

Přeji hezký den a úspěšné obchody.

Ivan

Odesláno

Ted tam beha mezi 538 a 551. az to prorazi, tak muzem cekat vetsi pohyb. Intradenne se da obchodovat tento rozsah. Co jsem kdysi cetl, tak tam bylo ze zacatek obchodovani ovladaji drobni a konecnou cenu dne urcuji profici - z toho by vyplyvalo, ze to bude ted spis SHORT.

Odesláno

Pro ty co nevstoupily na pruraz 551, tak nyni je potencial k rustu s minimalnim riskem (pro SL nekde kolem 553).

Tot muj nazor na soucasnou situaci (zalozeno na S/R).

Pete

Odesláno

sevigeI,

Optimistická analýza - není to dobré znamení. Arabský svět chce vydělávat na ropě dvakrát. Odstřihnout Ameriku od obchodních zisků s ropou a ponížit dolar.

Pesimistická analýza - bude válka, Amerika si bude chtít obchodní zisky z prodeje ropy ponechat. Je od toho odvislá veškerá její ekonomika. Naštěstí nemáme ropu, tak se našemu území vyhne. Přirozeně snížení životní úrovně postihne naprosto všechny.

Pravděpodobní analýza – někde bude válka a pro nikoho to nebude dobré.

radim

Odesláno

Dobrý den, Je to asi dva roky co jsem dostal zajímavý článek. S dnešními souvislostmi ohledně otevření Íránské ropné burzy však docela souvisí, takže ho sem vkládám pro informaci ostatním. Vytvoření názoru nechám na každém z Vás. Přeji hezký den Zbyněk

952

• Vytvořit...