Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

protože takové denní obchodování je pro mě spíš taková loterie..tam nikdo předem neví, kam to půjde, podle mě má jedině šanci, když má opravdu čerstvé informace, aby reagoval na informaci rychleji než většina ostatních.

• Odpovědí 718
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Pepe2000 - já si přečetl jednu knihu o komoditách, ale když to převedu do reálu, tak by se to moc neosvědčilo a nebo jsem to úplně nepochopil. Takže do zaměstnání nechodíš a uživí tě to denní obchodování?

Odesláno

když už se nám to tady tak rozproudilo dám sem pokračování grafu trojúhelníku z minulé strany TF je 1 den ještě pozmánka, neobchodoval bych to protože si v rozpoznávání formací nejsem moc jistý

13244

Odesláno

Efendy Napsal:
-------------------------------------------------------
> Pepe2000 - já si přečetl jednu knihu o komoditách,
> ale když to převedu do reálu, tak by se to moc
> neosvědčilo a nebo jsem to úplně nepochopil. Takže
> do zaměstnání nechodíš a uživí tě to denní
> obchodování?

co myslíš? : ) a jak dlouho obchoduješ?

Odesláno

Tak jsem teď pár dní přemýšlel jestli zlato neprodat a spekulovat na pokles eura, když zlato stagnuje a mírně klesá, ale dnes mě trochu povzbudila předpověď, že zlato má namířeno po korekci k 1200 na 1440 za 3 až 9 měsíců, momentální situace tomu nahrává..dnes kurz 1220 .

• 4 months later...
Odesláno

Takže stále držím koupené zlato, jako dlouhodobou pozici, dnes kurz 1305 USD. Prodávat ho budu za 1395 USD, pokud tuto hranici dosáhne. Obchodujete teď někdo se zlatem, že tady nikdo nepřispívá?

• 2 týdny později...
Odesláno

tak teď se ptám sám sebe jestli se mám držet plánu a prodat full kontrakt nakoupený kolem 1220 USD za 1395 USD a nebo když koukám na ten trvalý nepřetržitý 3měsíční růst zlata s prodejem ještě počkat. V každém případě jsem i s ohledem na oslabování dolaru a posilování koruny převedl část peněz na svůj účet, s ohledem i na to, že nepotřebuji takové jištění.
V každým případě nepůjdu do nákupu více kontraktů, i když se to nabízí..nastavuji 1395 prodej a pokud dosáhne, uvidíme...

Odesláno

Pavle - díky.. ..ale úplně spokojený budu až budu mít na osobním účtě zpět všechny investovaný peníze ve stejné výši v Kč. A ze zisku budu moci obchodovat plný kontrakt např. zlata i s rezervou proti propadům.

• 3 týdny později...

• Vytvořit...