Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Podle mě zlato je v longu. Pouze Narazilo na S/R a dělá zpětný pohyb. Pokud nepůjde pod 900 tak začne opět stoupat do longu. Takže pokud opět vyrazí do longu, je zde vynikající situace k nákupu na které se dá z 80% vydělat.

• Odpovědí 718
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

vaclav-investicka:

hele proč neobchoduješ jenom soju když ti vydělává?
zlato je dost riskantní trh...stačí pitomé kváknutí nějakého politika a s TA se člověk může jít vycpat :(

Odesláno

vaclav-investicka:

Jsi pekelnik.. takove riziko.. To ja se drzim toho sveho 1-2% na obchod a hura.. potom muzu mit ztratu i 15-20 obchodu v rade a porad budu jeste zit. Ty dostanes 2 SL a uz nebude na margin... A ruku na srdce, dostat 5,6,7 stopek po sobe neni nic neobvykleho(teda aspon me se to stava velice casto :D)

Odesláno

radim2:

no uz jsem mel i 7 v rade, ale vetsinou tak 3,4.. Uspesnost mam neco malo pres 60%, ale jde o RRR, to se snazim drzet na 3:1, takze jsem v konecnem vysledku v plusu. 90+% uspesnost je podle me bud znamka toho, ze je dany clovek buh, nebo nema dostatecnou kontrolu rizika a nebo nema zadnou kontrolu rizika.. Treba mi se nemuze stat, jako tobe, ze budu mit zisk 6000 a ztratu -11000, pac vim, ze by me to pomalu umlatilo. Ale kazdy to ma podle sebe

• Vytvořit...