Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 718
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

no vidis a ja si zase myslel ze zlato pokud je open kurz napriklad 800 a v 7:00 je kurz 805 tak to bude behem dne stoupat, ze dulezita je zmena kurzu do 7:00, ale nefunguje to.
mozna funguje ta tvoje teorie mezi 8.-10. hodinou

teda milion bych asi nesliboval :)
budu rad kdyz smazu dosavadni ztraty

Odesláno

zdravim zlatniky.. jaky pouzivate SL pri pozicnich obchodech zlata? Nepouzivam fixni SL, ale na fx mam urcenou maximalni velikost SL a kdyz obchod, do ktereho chci jit, potrebuje vetsi SL(podle S/R, retr., ...) tak do neho vubec nelezu.. Tak bych se chtel prave zeptat ostrilenych zlatniku jake maji za ty roky natrenovane SL. Teda jestli to neni nejake obchodni tajemstvi

Odesláno

bežně zlato i za den udělá 30 bodu ale pruměrně těch 15 až 20 ja ted se zlatem obchodovat nemužu přešel jsem dočasně na mini soybeans na zlatě jsem moc ztratil protože jsem byl moc dlouho short časem zpatky přejdu na zlato možna jak se zadaři tak zitra nebo v patek dobrou noc a poklidne sny

Odesláno

2000 USD za 20 bodu je u "velkého" zlata (1b = 100USD) ... mini gold má bod 33,2 USD a nejde o to u koho, ale všude, hodnota bodu/ticku komodity je daná burzou ne brokerem .. liší se "jen" poplatky, případně marginy

M.

• Vytvořit...