Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím, máte nějaký tip na obchod (jedno jeslti kamenný nebo internetový) kde lze kupovat zlaté mince nebo zlaté slitky? Čeští obchodníci se mi zdají dost drazí, ale možná nakonec sáhnu po jejich dle mě předražené nabídce :(...

• Odpovědí 718
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Odkaz na zlaté mince je možné vyhledat na internetu. Ostatně jeden web se tak i jmenuje.
Zajímejte se také o to, z kterých mincí a odlitků se musí platit daně. Ty jsou spolu s clem důvodem vyšší ceny zlata u nás.

Odesláno

Ahoj lidi, při projíždění zlatého grafu jsem si všimla, že v srpnu a září je hooodně malé volume a teď mi to vrtá hlavou a ne a ne přijít na to proč. Nebo mám chybu v datech? :S

Odesláno

To je zvláštní. Zrovna v půlce září vidím rekordní volume 345k. Běžné denní volume se pohybovalo mezi 90k a 230k. Takže jsou tu dvě možnosti.
Za prvé - díváte se na kontraktní měsíc, který byl v té době ještě nezajímavý.
Za druhé - porovnáváte volume z "bláznivého" období s obdobím (konec srpna), kdy se většina peněz točila v jiných oblastech a na zlatu byl relativní klid.

Jen pro upřesnění - volume zjišťuji na barchartu.

• 4 týdny později...
Odesláno

jednu volovinu jsem dneska udělal jak vyšitou pokyn bez stop losu a hura na nakupy přišel po hodině a pul a při pohledu mi se malem podlamaly nohy totalni pocit beznaděje muj ideal je nhq9 ale na to jsem zatím neměl měl ale čast peněz jsem měl v akciích si 15 tis kdybych si počkal přitom nasdaq mi hezky trenduje e ne jak zlato

• Vytvořit...