Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Radim2:
Eliottovy vlny se v základu řídí Fibonacciho posloupností podle které se dá určit "hodnota špičky". Ale stejně jako kterákoliv jiná formace nefungují vždy.

Mimochodem - v tom zlatu očekáváš support na jaké hodnotě ?

• Odpovědí 718
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Já jsem si říkal, že by to mohlo být 714 a pak 681. Je to taková šance na dvojité dno, ale moc tomu nevěřím z fundamentálního hlediska. Jenže zlato pod 600 se mi taky nelíbí. Znamenalo by to hodně problémů pro ekonomiku do budoucna.
Ale jak napsal Larry - trh má vždycky pravdu. Moje názory trh nejspíš neakceptuje. :D

Odesláno

já fundamenty sice sleduju ale neřídím se jima protože podle nich nikdy netrefím směr trendu, vlastně nesleduju ani support.
zlato pod 600 bylo naposledy před 2 roky skoro na den přesně :)

Odesláno

Můžu jen gratulovat. Ta 740 začíná vypadat jako dobrej strop.

Jen pozor na to že na konci roku je o zlato zvýšený zájem. Ale v současné době kdo ví ?! Třeba si nikdo nebude moct dovolit zlaté hodinky. ;)

Odesláno

V pátek bude vyhlašování nezaměstnanosti v US, tak pozor na nos. ;)

Sice se to projeví nejvíc v dluhopisech, ale podle toho, že se analytici nemůžou shodnout v tom zda pozitivně nebo negativně, tak bude zase panika. Myslím si, že zlato získá na hodnotě, ale čert mně vem jestli vím kdy a na jak dlouho. :D

Odesláno

dík za varování, já u komodit fundamenty nesleduju, leda u akcií
u komodit jedu čistě TA u akcií čistě fundament
pokud půjde teď během pár dnů zlato dolů už do toho nejdu, čekám na signál vstupu do longu

Odesláno

Ten DT tam ještě pořád může být.

Ale upřímně - teď tam vidím všechny tři možnosti. Po proražení 780 uptrend, nebo pokles na 715 a houpání do strany, anebo potvrzení trendového DT a pokračování downtrendu.

Klesající volume naznačuje slabší zájem a pokračování trendu.

• Vytvořit...