Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Preji dobry den,
pokud mate "nase" akcie, obdrzite dividendu "domu" slozenkou ...
U zahranicnich akcii (USA) Vam bude dividenda pripsana (po zdaneni v USA) primo na Vas ucet u brokera.
S pozdravem kbtm

• Odpovědí 589
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

• 2 týdny později...
Odesláno

Dobrý den, zvažuji investici do strojírenského koncernu ThyssenKrupp. Akcie se mi jeví jako atraktivní, ikdyž zisk koncernu klesl o 23 procent proti stejnému období předchozího roku. Na oficiálních stránkách společnosti (www.thyssenkrupp.com) jsem zjistil, že společnost vyhrála kontrakt v Egyptě. Dále hodlá budovat továrnu v Brazílii. Chci se zeptat, jestli je výhodné do této společnosti investovat. 10.4.2006 v 17:40 byl kurz 24,96 EUR/ks. Já myslím, že tato společnost může růst, ale mám mírné obavy

1206

Odesláno

Dobrý den, zvažuji investici do strojírenského koncernu ThyssenKrupp. Akcie se mi jeví jako atraktivní, ikdyž zisk koncernu klesl o 23 procent proti stejnému období předchozího roku. Na oficiálních stránkách společnosti (www.thyssenkrupp.com) jsem zjistil, že společnost vyhrála kontrakt v Egyptě. Dále hodlá budovat továrnu v Brazílii. Chci se zeptat, jestli je výhodné do této společnosti investovat. 10.4.2006 v 17:40 byl kurz 24,96 EUR/ks. Já myslím, že tato společnost může růst, ale mám mírné obavy, především z toho, že ThyssenKrupp se snaží převzít společnost Dofasco a to se snaží i konkurenční Arcelor. Co si o ThyssenKrupp myslíte vy? Koupit či nekoupit?

1207

• 5 týdnů později...
Odesláno

myslím, že to má na zozname jeden cfd broker z Belize, ale tým by som nezveril ani cent
prečo práve túto akciu ???

našiel som len toto
ANZ Australia & New Zealand Banking Group Ltd. NYSE Foreign Money Center Banks Add
ANZ.NZ Australia and New Zealand Banki NZSE N/A

• 5 months later...
Odesláno

Škoda, že tady diskuze o akciích a obchodech moc nejede. Já jsem původně chtěl obchodovat komodity- spready, ale čím více jsem se o tom dozvídal a zkoušel nanečisto, tím více jsem docházel k názoru, že to asi nebude pro mě. K akciím jsem inklinoval už dříve.. Potom jsem však dostal přes prsty s IPB( tuším 2001)-znárodnění, tak jsem si dal pauzu. Teď obchoduji české u US akcie, ale začínám mít pocit, že ty české asi opustím.
K těm tipům, v současné době se očekává korekce nejen u nás, ale i v USA, takže bude možná lépe chvíli počkat na pokles cen. I přesto si myslím, že i nyní jsou zajímavé akcie ke sledování, příp. k nákupu - např. EMMS, NVT, AMD, IAL ...

• 2 months later...
Odesláno

to devaa:
na to, že se jinde se ptáš co to je stochastic a MACD jsi tedy docela suverén s tím LSS, takhle házet %. Ono těch 10% je taková kulatá lidová cifra, a co takhle jen 9,568% za pár dnů, to by nestačilo, ať to vypadá fundovaně? Ať ti to vydrží, ono je fakt že vydělávat se dá na burze i takhle :-)

• 5 týdnů později...
  • 2 months later...

• Vytvořit...