Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 51
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Odesláno

Priestor na manipulaciu mozno je ale dovolim si povedat ze 99% z tych co prerabaju , nebudu prerabat pre to ze ich okalamal broker. Ale je to najjednoduchsi sposob ako sa vyhovorit, to je pravda.

Odesláno

To Alter,

plne súhlasím, pôvodne som chcel reagovat len na otvorenie účtu s 500USD ktoré samo o sebe je blbý nápad a toho sa chytia v 99% prípadov začínajuci obchodníci ktorý chcú rýchlo urobit z toho 5000 USD.....tam sa skutočne broker nepotrebuje namáhať ide to samo... ;)

Gladiator028

• 1 year later...
Odesláno

ala ja bych chtel zacit s 500usd jen odzkouset i kdyz vydelam 100kc tak budu stastny to mi staci ale rad bych komodity nevite o necem? tady se toci same cfd a ja nevim co jeste

• 9 months later...
Odesláno

Na stránkách Global Futures je, že otvírají forexový účet od 250 USD a účet pro obchodování furures od 0 USD. S nulou se obchodovat nedá, ale pustí vás s tím do dema a po doplnění účtu lze teoreticky začít i s malou částkou, protože margin na miniindexy mají jen 500 USD a mám dojem, že na požádání to jsou schopni snížit na 300 USD. Přijde mi ale, že méně než 2-3 tisíce je hazard. Je určitě lepší si počkat a naspořit víc, při aktuálním kurzu dolaru to zas není tolik peněz, to není jako dřív, když byl dolar za 40.
Já mám s GF dobré zkušenosti, pan Kužel komunikuje česky a lidem s malými účty vyloženě rozmlouvá obchodování futures a doporučuje mikro nebo miniloty na forexu.

S pozdravem
PJ

• 2 týdny později...
Odesláno

Dobry den,

mate nekdo zkusenosti s firmou Alpari UK? Nabizeji otevreni forex uctu s malou castkou, ovsem je to STP, nikoliv ECN. Navic jsem o nich v posledni dobe cetl spoustu negativnich komentaru.

• Vytvořit...