Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

tak sem si zaregistroval FOREX demo na Marketivacorporation a oni mi zaroven otevreli live s 5$ depositu.(tu).. sice se neda cekat ze z 5 dolaru vydelam miliony ale pro zacatecnika super- bez investice si muzu zkusit obchodovani na live uctu coz je mnohem lepsi nez demo protoze si myslim ze realny penize sou prece jen neco jinyho nez demo kde muzu zresetovat a ject znovu :)

• 2 týdny později...
Odesláno

bez trénování live obchodování, je i sebelepší backesting k ničemu. Obchodování je opravdu převážně o psychice. Čím déle obchoduju, tím větší pozornost tomu věnuju. Je neuvěřitelný co všechno se člověku honí hlavou, když je live a jak nesmyslně mnohdy reaguje. Je ideální začít s malými prostředky. I tak to funguje. ;)

Odesláno

tak zacatek je zatim docela slibnej. pokusim se o upload aktualniho screenshotu account statementu z live. na demo mam zisk skoro 2x veci ale pri polovicni uspesnosti (44.44%) zatim je to jen malej pocet obchodu takze se z toho nedaj delat moc velky zavery- ale i tady je jasne videt ze live je neco jinyho nez demo. na live zaviram moc brzo kdyz je zisk a naopak u ztrat:-)) chce to jeste vypilovat. navic sem mel asi dost stesti...

620

• 1 year later...
Odesláno

Zdravím,
taky jsem začínal s touto společností. Sice jsem pak přešel na "pořádný" forex, ale zkušenosti z obchodování naostro (byť s mini účtem) jsou k nezaplacení. Pro naprostého začátečníka je to docela dobrá volba jak si vše osahat. :)

• 2 týdny později...
Odesláno

Doporučuji najít si vše a ve všech vláknech o Marketivacorporation, dost lidí s nimi mělo problémy a i názory jestli jsou dobří na trénink se různí, už jen proto že jejich grafy mají údajně odchylky od ostatních brokerů.

• 2 months later...
Odesláno

A tych 5 dolarou je skutocnich? Myslim to tak ze ked sa niekomu podari tie peniaze znasobit, ma sancu tie peniaze vytiahnut? A je to solidna firma na obchodavanie keby som tam chcel vlozit niaky ten dolar?

Odesláno

Tváří se že těch 5 USD je opravdu skutečných a případný zisk že jde vybrat. Osobně s tím zkušenost nemám, protože jsem záhy přešel k jiné (dospělé) společnosti. Jediný přínost (možná) vydím v tom, že si člověk trochu osahá psychiku v reálu. Jinak na nějaké větší obchody bych to asi nedoporučil.

• 5 months later...
Odesláno

fxengine

s 5 dolarmi ziadnu psychyku neosahas, a 5 USD urcite nemozes brat ako live, CMS minuly rok v auguste rozdavalo 500 USD do startu, ak si splnil nejake podmienky, Forexclub 100 USD, preco si nenajdete nieco s cim sa vam oplati aspon hrat, tam uz mozno nieco pocitis

Odesláno

Nedoporučil bych jí z toho důvodu, že v jejich platformě se nedají pořádně nastavovat indikátory (což mě dost vadilo). Pokud ovšem někdo obchoduje např. jen z cenového grafu tak proč ne. Ale už delší dobu osobně obchoduju jinde, takže třeba to mezitím zlepšili.

Odesláno

Sak ale ja by som si tam na skusku chcel vlozit asi 300 $ a mne sa ten ich program dost paci aj nastavovanie indikatorov.
Inak prosim co by ste mi doporucili pouzivat k trendovej ciare?

Odesláno

Díval jsem se jak to funguje. Nastavení indikátorů je tam perfektní. Držíte šipečku s hodnotou indikátoru a ten se plynule mění, což je veliká výhoda oproti jiným platformám, kde pořád odklikáváte OK a další změnu musíte znovu provést a odkliknout. Tady si nastavíte a najdete optimální nastavení během pár sekund. Trendovou čáru používám EMA 36. Grafy si do platformy namnožíte pouhým přetahováním myší. Jen jsem nepřišel jak se mění pozadí. Obchodujete přímo z grafu. Na send order si nastavíte demoforex nebo liveforex. Quantity na 100, z čehož vyplývá margin 0,7$. Máte zde k dispozici 2,5$ na účtu. Zkoušel jsem to obchodovat. Udělal jsem 50 pips, což bylo 0,5$ zisk.
Takže je to vhodné pro študáky, kterí nemají peníze a chtějí si to vyzkoušet. Na platformě je taky český forum. Taky tu jdou obchodovat fondy, kde máte live 2,5$ . Spread na eur/usd je 1.

• 2 týdny později...
Odesláno

Přímo na platformě Marketivy je české forum, kde obchodují lidé/asi30/ i co jsou tady na finačníku, tak zkuste dát dotaz tam.
Nějak se začít musí, velikost obchodu si můžete stanovit na quantity 10 a v podstatě můžete obchodovat s halířema, než se to naučíte. Pak zvýšíte quantity a obchdodujete s větším množstvím.

• Vytvořit...