Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 1,7k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Odesláno

Ahoj ,
Chtěl jsem se zaregistrovat na woodieho stránkách, aby se mi zobrazovaly grafy ve forech. Tak jsem se zaregistroval. Prišel mi mail, že mi prijde ještě jeden mail a v tom budu mít odkaz na aktivaci loginu a hesla. Uz jsou to dva týdny a nic ještě neprišlo. Dělám něco špatně nebo bych měl ještě něco dalšiho udělat. Zkoušel jsem i poslat regisraci na někoho druhýho a tomu taky nic neprišlo. Víte jak?
Diky....

Martin_12

Odesláno

Dobry den,
Mal by som taku otasku, ze venujem sa WCCI a prisiel som na bod ,ze by som mal zaujem skusit backtesting kedze Woodie ide Range bars/Breakout bars ,a ma celkom velke zlepsenie oproti 5min tak by som sa vas chcel opytat ze na akom programe by som to mal testovat ?(rozmyslal som nad variantou Siera+SCmagic 2s,ale nieviem ci 2s data stacia??)tak by som sa vas chcel spytat ze ci nemate nieke skusenosti,alebo napady ?? (a v blizkej buducnosti nebudem kupischopny ani na platinum)
Dobredu vam dakujem za vase odpovede
Peter

Odesláno

To Everest:

Sidewinder zobrazuje ve WCCI sílu trendu. V grafickém zobrazení má 3 hodnoty (= barvy) a nastavují se hranice - stadndardní hodnoty jsou 60 a 100 (pod 60 červená , 60-100 žlutá , nad 100 zelená ). V Amirovi se pro SI nastavuje pouze jedna hranice (standatdně 60), ta druhá se od ní odvozuje.

Richard

Odesláno

dobry den mam sieru a er data...ale mam problem s funkcnostou amir wcci, postupoval som podla wiki....aj som upravil cci na 14 aj som dopisal do ini suboru riadok y nazvom mojich dat ale stale mi to neukazuje farebne bodky na chop zone indicator ani na sw,a taktiez ten panel s cislami napravo ukazuje velke fonty s cim si neviem tiey prilis rady.....mam win xpeng sp2,sierra 2.44 a amira 7....dakujem vopred za pomoc.

4791

Odesláno

to Rich
Co ukazuje SW přesně vím, jenom pořádně nechápu co přesně vyjadřují tyto hodnoty nastavení. Pokud je snížím, tak tím snížím i ostrost úhlu mezi LSMA a EMA 34, a tudíž budu brát ZLR pod slabším úhlem-slabším trenden, než v nastavení 60 a 100? Chápu to správně?

Odesláno

Ano, a v důsledku toho se snížením hodnot "změkčí" vstupní podmínky pro ZLR. Před delší dobou, když jsem si osahával Famira, jsem si kromě jiného hrál i s nastavením hodnot. Aby to bylo patrné, tak jsem dělal změny větší. Změna o -20 znamenala, že vstupní podmínky podle původního WCCI (žlutý nebo zelený SI, 3x modrý CZI a ostrý úhel CCI14) splňovalo i hodně ztrátových ZLR, naopak změna o +20 znamenala propásnout hodně ziskových obchodů ZLR.

Richard

• Vytvořit...