Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 1,7k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Odesláno

Pietro děkuju moc, tenhle díl mám samozřejmě skouklej snad padesátkrtát :)

myslel jsem nějaký podrobnější rozbor, jestli určité barvy vycházejí z podobných principů jako jiné tech. indikátory a pod. , i když věřim, že Woodie to za ty roky má zmáklý :)

Odesláno

Tomáši: podrobný princip side-winderu ti nevysvětlí nikdo. To je tajemství woodieho kuchyně. Mám zkouklou hromadu amerických diskuzí a nikdo na to nepřišel a když se ptali u zdroje, tak ten (v tomto případě opakovaně) mlčel. (nepoužívám Sierru pro zobrazování woodieho grafu, kde SW je samozřejmost, ale medved quote charting, kde se woodie musí nastavovat, proto jsem se o to dost zajímal).

Odesláno

Hezký večer všem.

Pokouším se zkoumat Woodie CCI systém na DEMO platformě BEST. Lze tam na grafu zobrazit LSMA, side-winder a chop indikátor? Nějak je tam nemohu najít. Možná, že by tam šly importovat, pokud tam nejsou. Máte s tím prosím někdo zkušenosti? Díky.

Radim

Odesláno

Re: Tomino:

Zde jsou k dispozici výsledky mého průzkumu, týkající se Sidewinderu, funguje to zhruba takto:

[--SIDEWINDER --]

perioda je 25 a 34.

Výpočet:
arc_tangens úhlu (lsma_sklon(25)/lsma_faktor + ema_sklon(34)/ema_faktor )

kde sklon je (x - median(ema nebo lsma)*počet ticků
kde faktor je odmocnina(interval/180 stupňů)
kde interval je:

den = 60*doba_trvání_relace
týden = 60* doba_trvání_relace *5
měsíc = 60* doba_trvání_relace *22
kde doba_trvání_relace je v minutách.

Zelená je nad 100.
Žlutá je nad 75.
Červená je vše ostatní.

[-- END SIDEWINDER --]

Zjednodušeně řečeno, je to "intenzita" změny dvou poměrně sofistikovaných indikátorů :-)

S

Odesláno

Stanislaw: děkuju moc, musel jsem si to přečíst snad 5x , možná ta poslední věta je mi nejsympatičtější :)

měl bych ještě jeden dotaz, nezaznamenal vám někomu WCCI v posledních 3 týdnech výraznější korekce, které se netýkali jen pražské burzy. Narážím trošku na debatu o ElliotEdge, které vcelku slušně korekce naznačili??

Děkuju moc

PS: snad jsem to popsal pochopitelně :)

Odesláno

Dobrý den přeji všem absolventům Woodyho semináře.

I pro mne to bylo (sice jen v pátek) velmi motivující a poučné. Ta lehkost s jakou Woody obchoduje je úžasná. Je vidět jeho zkušené oko a zatímco my jsme si mysleli, že se nic moc neděje jeho traderský mozek byl virtuálně propojen s notebookem a s trhem přímo spřízněn.
Díky Petrovi a Tomášovi za organizaci a současně bych se chtěl zeptat na jednu věc.

Sdělte mi prosím v jakém programu měl Woody zobrazenou prezentaci, myslím v čem přímo obchodoval. Padlo tam, že má e-signal, tak jsem koukal na e-signal a nabízejí i program i intraday data. Zdali pak nevíte jestli má jiný program na daytrading a z esignalu pouze data nebo jestli jede vše na esignalu.
Možná to v pondělí někdo dotázal podrobněji.
Díky a přeji úspěšné obchody.

Petr.

Odesláno

no mel spusteny e-signal a na pozadi jelo IB, cili predpokladam ze data mu do tohotekli prave z platformy IB.
Na zacatek to sice neni podstatne, ale kdyz uz se tim clovek zivi, tak se mu myslim hodne vyplati kdyz ma dve platformy a dva ucty. pro pripad vypadku ...

• Vytvořit...