Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nemyslim si ze by to melo byt uplne excelem, spis jsem tam mel nejaky nastaveni, ktery po prechodu do neve verze zmizelo. Ale s jistotou nevim. Kazdopadne excel 2007 doporucuju, moc pekna hracka.

• Odpovědí 1,7k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Odesláno

smazak: diky moc za postrehy, uz jsem to tu nekde zminoval ze zatim papertraduji, ale jenom pattern ZLR. Nasadil jsi mi brouka do hlavy tim jak jsi napsal ze prijdou dny nebo i tydny kdy proste ZLR fungovat nebude. Beru to zatim jenom podle paper. ale mas naprostou pravdu, prichazeji obdobi kdy i naprosto jasne signaly selhavaji. Takze bych me asi do sveho systemu pomalu zaradit nejaky dalsi pattern...?

Odesláno

to Josee
Pokud ti mohu poradit, tak ti doporučuji zařadit další trendový patern. Až zvládneš tak dva, tři trendové, tak začni s protitrendovými. Jak ti psal smazak soustředit se pouze na jeden patern a to konkrézně ZLR není nejrozumnější přístup. WCCI je ucelený systém, který je funkční díky paternům, které má a které ti pomohou se více orientovat v trhu. Takže se neboj a pusť se s chutí do dalšího paternu.
Hodně úspěchů a vytrvalosti.

Odesláno

to Everest, Martinek & Richard:

dík za pomoc a trpělivost! Stále se mi ještě zobrazuje LSMA jen červeně, nainstaloval jsem Amira7 znova, to pro případ, že bych si tam něco rozvrtal sám. Nicméně je to stále červené.

zdravím
Pavel

Odesláno

Richarde,

ano, tak to je.

Ještě jsem to jednou celé přeinstaloval a teď i zezelená tam kde to odpovídá a v okamžiku kdy má zčervenat zčervená, ale zčervená i tam, kde byla zelená, takže, když si chci uložit do chartbooku to co jsem zbacktestoval je LSMA jen červená.

Pavel
Odesláno

Zdravim,

Tiez momentalne riesim nastavenie Amira v Sierre. LSMA sa mi zobrazuje dobre / sla som presne podla instrukcii/ ale nejde mi nastavit Chop Indikator. Nevedel by mi niekto poradit? Zatial sa sfarbuje na ruzovo.

Diky vopred,
Silvia

Odesláno

EASY55:
reseni je tu v diskuzi, doporucuji predem vsem novackum se neptat porad na to same, jinak to dopada ta ze se tu cyklicky kazdou stranu tohoto vlakna resi to same...konkretne ruzovy sidewinder se turesil uz nekolikrat...hodne stesti

• Vytvořit...