Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 1,7k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Odesláno

Veronika22

Veroniko,ja jsem backtestoval rok 2006 a 2007 na ER2,s kterým bych chtěl určitě začít a teď backtestuju evropskej DAX,na kterej bych se chtěl pozdejc,pokud se bude aspoň trošku dařit na ER2 přeorientovat(připadá mi hodně zajímavej a navíc se dá obchodovat prakticky celej den-otvírací doba 8-22hod.),ale to je zatím opravdu jenom taková moje představa.Obchodní plán mám opravdu jednoduchej a obchoduju pouze jeden pattern a výsledky mám zatím taky docela solidní,žádnej měsíc jsem neskončil v mínusu a to je pro mě momentálně nejdůležitější.Další dva patterny zatím spíš nakoukávam,ale neobchoduju.
Takže držím palce,přeji hodně úspěchů a konečně taky nějakej ten ziskovej obchod. :-)

Tomáš

Odesláno

Corporate:

po otevření Amira tam najdete 8 souborů,2 soubory a to AmirNstuff.dll AmirNstuff.ini vložíte do složky sierra,kterou najdete v počítači na C:,kde máte sierru nainstalovanou a zbytek těch 6 souborů vložíte do složky data,která je už součástí složky sierra.No snad jsem to vysvětlil srozumitelně. :-)

Tomáš.

Odesláno

to corporate, změnou barvy se změní barva šestého CCI baru. První řádek-barva pro long, druhý řádek-barva pro short, třetí řádek- 6 úsečka, čtvrtý řádek CCI úsečky 1-5. Richard

4422

Odesláno

mohl by jste mi někdo vysvětlit, jak lze spolehlivě identifikovat chop? hodně je o tom řeč, ale nikde na finančníku jsem nenašel návod na rozpoznání. případně jestli to někde je, tak prosím o odkaz, díky

Odesláno

to:Petr

kdyby na tohle existovala jednoduchá odpověď, nebo třeba vzoreček, to by byla paráda!!!!Pro mě osobně je to jedna z nejzásadnějších otázek. Na to si musíte najít odpověď sám. Můžu Vás ale uklidnit, že až ji najdete, bude to pro Vás podstatný krok dopředu.

Veronika

• Vytvořit...