Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jde pouzivat i obe:) da se to zkombinovat, ja pouzivam built in, ale mam ji predelanou a danou dohromady s Ftrader kvuli odpocivavani a watchdog kvuli kontrole prijmu dat...studies v sierre jsou hrozne moc flexibilni, da se toho pulka vypnout a druha predelat a vznikne uplne neco napohled jineho..treba vubec nepouzivam lsma a SW ani CHopzone ani pocitani baru nad nulou a i jinou periodu cci...na to ktera studie asi neexistuje odpoved, zalezi ktera ti vyhovuje, ja mam rad jednoduchej graf, takze jsem amira hned po nainstalovani jednoznacne zavrhl...

• Odpovědí 1,7k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Odesláno

fenix pokud obchodujes podle woodieho pravidel, tak je dulezite aby melo ZLR vic jak 15 CCI bodu a nesmi prekrocit linku 120 ... nejjednoduzeji si zobrazis CCI diferenci v Amiru, jde to i v jinych studiich ale je to slozity

Odesláno

jeste neco, pokud chces fakt pouze aby byl vic videt ten uhel vizualne tak si ztenci tu caru ktera obkresluje ty primky .. (je to common chan index - ten druhy - muzes si tam zmenit aji barvu) najdes v nastaveni te studie - F6

Odesláno

fenix: ono ale zalezi jestli pouzivas sidewinder a chopzone indicator, protoze ten je u ftradera bohuzel hodne rozdilny od odtatnich novejsich studii (built in, amir)...ale vse se da extrahovat...

Odesláno

jenaL: SW a Chop Zone pouzivam a nechavam si na monitoru jak Buil in tak Ftrader a pak si ve vlakne jeste chci vyhledat Amira jak ho stahnout a rozchodit. Ten rozdil SW na Buil in a Ftrader jsem zaregistroval a mas pravdu ze v nekterych okamzicich ukazuje rozdilne. Obchoduji ER2 a DAX a na obou trzich nekday ukazuje rozdilne barvy. Chop Zone na DAXu dokonce ukazuje stabilne jen modrou a hnedou.

Odesláno

Pozor v nastaveniach jednotlivych studies je vacsinou kolonka na zadanie poctu tickov na jeden plny bod (Ticks per full point). Default je nastavena "0" co je auto, ale nemusii to vzdy byt spravne. Odporuucam si to skusit manualne nastavit a vysledok porovnat.

Trejdu zdar!
Doggy

Odesláno

fenix:
jeste jedna vec a to ta, ze si to muzes hodit do jednoho pole...vypnout ftrader SW a CZI a misto toho tam nasazet SW a CZI z built in... pokud to nechces jako tecky(ja to tak osobne nemel rad), tak si to predelej misto point na dash-ale ne line!

Jinde v diskuzi jsem se zminil ohledne CHZ a SW a pouzil jsem slovo "inteligentni" v urcitem spojeni, to bylo mysleno trochu jinak abych neurazil velikou skupinu lidi ktera to pouziva...

good luck!

Odesláno

Nainstaloval jsem si BEST Pro Trader Demo od PFG, jelikoz uz mi vyprsela doba pro Seirru. Nicmene premyslim, ze si Sierru zakoupim. Nez to ale udelam, rad bych delal jeste nejakou dobu Backtest.
V Pro Traderu mam problem s nactenim historickych dat od SCMagic. Lze to vubec provest? Pokud ano, prosim o radu.

Odesláno

Veroniko mohla by si mi prosimte poslat nejaky strucny navod, jak nastavit BEST direct, tak abych si mohl projizdet historicke data? Klikl jsem na ikonu Woodies CCI panel a v nastaveni neni zadne prehravani historickych dat. Zatim si s tim nevim moc rady, mam to dnes poprve nainstalovane.

Diky.

• Vytvořit...