Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Sinuhet:
Na Woodieho fóre v sekcii pre začiatočníkov je jedna téma s názvom "Recognizing a Sideways Market from CCI Chart".
Sú tam popísané aj podobné veci sko píšeš, konkrétne:

- CCI staying within the 100's
- CCI crossing the zeroline with increased frequency

a aj iné príznaky chopu.

• Odpovědí 1,7k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Odesláno

Jedná se o CCI points. Rozdíl mezi aktuální hodnotou a předchozí hodnotou. Buď si můžeš zobrazit aktuální hodnotu v panelu s CCI a provádět přepočet manuálně nebo si udělat workbook s výpočet a výsledek zobrazovat v jiném Chart Regionu. Stačí si zobrazit jen řádek s hodnotami. Viz příloha. Jakub

3699

Odesláno

Dobrý den
Mám prosbu.
Může mě někdo prosím zaslat na email studii AmirN7? Mám AmirN6. Registroval jsem se už i na stránkách WCCI club, ale díky mé nepříliš dobré angl. nemohu najít jak se tato studie stahuje. Díky moc za pomoc.
Můj email je: pepa.g@seznam.z

Odesláno

Ahoj.
Zatial obchodujem iba ER2, ale chce by som otestovat aj YM. Zaujimalo by ma ci obchdujete oba indexi kedze su v dost silnej korelacii (napriklad dostanete signal na oboch, ci beriete oba signaly). Mal by som par otazok k YM.

Aka je tick size pre YM, a jeho hodnota. Na nete pisu 0.25 / 5$ ale mne sa v siere YM meni po jednom bode.
Aky je typicky SL a target. Pre ER pouzivam stop okolo 100USD/1 bod alebo +-2 tick nad/ pod bar high/low a PT1 100USD PT2 200USD PT3 rolling. Samozrejme si si to pekne otestujem len by ma zaujimali nejake hodnoty od ktorych by som sa mohol odrazit.
Vdaka
Odesláno

alter: hodnota ticku na YM je $5, typický SL pro ER2 je cca kolem té $100 hodnoty, PT cca mezi $200-300, ale jak sám víš je potřeba tyto přesné hodnoty dostat z backtestu resp. dle tvé konkrétní obchodní strategie a MM. Jak posouvat SL nebo ho nechat pouze jako ochranu a čekat až trefí tvůj PT je zase a pouze na tobě , co sedí tvojí povaze a obchodnímu plánu.

Odesláno

Tomas, myslel som hodnoty SL a PT pre YM , ako som pisal ER2 obchodujem len som sa chcel od nejakych hodnot odrazit pre testy na YM.
Takze hodnota 5USD na tick a 4 ticky su 1 bod, spravne? Mne sa YM meni po celych bodoch ziadne desatinne miesta tam ani nemam a ako pozeram tak ani Woodie nie. Ale co som nasiel na nete tak Tick size 0.25 / tick value 5USD tak neviem ako to je, ale z toho by plynulo ze 1 bod je 20USD.
Vdaka
Odesláno

u YM se 1tick = 1bod. Tj 5USD.
hodnoty 0.25/tick, tick value 5USD a 1bod 20USD jsou hodnoty NQ (Nasdaq), případně i jiného trhu, ale takový neznám, možná že existuje.

Jakub

Odesláno

to alter: no na YM SL mezi $50-100, PT $100-200. Když jsem jeden čas testoval YM tak jsem měl SL 60, ale PT jsem nepoužíval, přesto jsem si je evidoval a dle mého testu jsem nejčastěji dosahoval na $150.

• Vytvořit...