Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobrý den,
může mi někdo poradit,kde se dá stáhnout na stránkách Woodieho do Sierri to jeho CCI na trendové pravidlo 6 bars?Nemohu to najít.Předem moc děkuji.
Jack

• Odpovědí 1,7k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Odesláno

Jacku, když instalujete Sierru, tak zaškrtněte "kiwi" tam je to obsaženo a budete to mít v Analysis. Stačí si to jen upravit podle sebe. Bude tam toho i víc v různých variantách a můžete si nastavit cokoli podle Woodieho.

• 2 týdny později...
Odesláno

Ahoj všem, potřeboval bych poradit s instalaci kiwi do Sierry. Zatrhl jsem při upgradu Sierry kiwi i Woodi, ale v analysis jsem žádné kiwi nenašel. Zatrhl jsem ftreader_SW_CZI a Message log mi pořád hlásí nějakou chybu dynamické knihovny. Přikládám screenshot. Nevíte někdo jak to rozchodit? Předem moc děkuji.

1258

Odesláno

Pokud jsem já zatrhl oboje, tak mi to nefungovalo. Woodieho jsem musel vynechat a jde to. Ale čím to je nevím a psalo mi myslím něco jinýho, takže to může být i jiná chyba.

Odesláno

Zdravim, v poslednich dnech se zabyvam studiem Woodieho CCI systemu, abych mel na blizici se seminar nejakou prupravu. Rad bych se zeptal, zda jsem v nasledujicim grafu spravne rozpoznal vstupy a zejmena vystupy zalozene na TLB proti trendu a ZLR. Hlavne vystup z prvniho obchodu (ztratoveho) me mate - da se utvorena formace chapat jako hook? Pripadne kde by byl, dle Woodieho, spravny vystup? Diky.

1293

Odesláno

Martinek,

v principu vse zakreslujete spravne, ale ono je treba se divat na to trochu komplexneji. Predne, novackum se u WoodieCCI doporucuje zacinat obchodovat trendove - nikoliv protitrendove. Z tohoto pohledu se mnoho obchodniku ridi nejakym klouzavym prumerem - vetsinou EMA 34. Po te berou signaly - at uz ZLR nebo TLB pouze a jen do smeru trendu definovaneho EMA. To doporucuji i vam. Za dalsi, ZLR co mate uplne na konci - doporucuji brat ZLR spise NAD linkou 0 na stranu long. ZLR je velmi specificky patterna chce to hodne studovat a ziskat trochu cviku a citu. Myslim, ze ZLR takto dole u cary -100 by Woodie uz nebral, ale nemohu mluvit za neho :-) Za posledni - co se tyce vystupu, Woodie ma nekolik technik, ale v principu jste vystupy zakreslil spravne. Woodie rozne kombinuje dle aktualni situace na trhu - bude o tom urcite zesiroka hovorit.

Tomas

Odesláno

Tomasi,

skvele, diky moc za informace. Obchody do trendu delat chci, ale zrovna u tech TLB mi to zda tak jednoduche, ze mi prijde skoda nechat si tuto prilezitost utect (byt tedy zrovna prvni vyse uvedeny obchod je ztratovy). :-)

S tim ZLR mate uplnou pravdu. Uz jsem unaveny a spletl jsem si -100 se ZL. :-) Nicmene ten obchod bych asi realne vzal o par ticku vyse na zaklade TLB dle TL z vrcholu TCCI a CCI.

Co se tyce urcovani trendu - zajimalo by me jeste, jak se stavite k urcovani trendu dle Woodieho (6 bars nad/pod ZL urcuje trend). Me se na celem systemu libi prave moznost vypnuti cenoveho grafu a z toho plynouci lepsi soustredenost a mensi stres (alespon pro me), takze EMA ani jiny ukazatel v cenovem grafu nejspise nevyuziju. Ale jak rikam, zajimaly by me zkusenosti jinych, kteri si obe moznosti otestovali.

Diky.

• Vytvořit...