Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

zdravim vsetkych traderov,

mohol by ma niekto odkazat na vlakno ale mi poradit ako naprogramovat WCCI ako automaticku strategiu do NT. Potrebujem to len na ucely testovania mojej strategie ktora je odvodena od WCCI. Skusal som to hladat vo vsetkych moznych vlaknach ale nenasiel som. Ide o to ako naprogramovat zakladny pattern ZLR pri spleneni vsetkych podmienok. to znamena okrem vytvoreneho hooku aj ostatne vsetky nalezitosti zacinajuc tym, ze by hook nemal byt nad resp. pod 120 a konciac Side-Winderom.

• Odpovědí 1,7k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Odesláno

este doplnim..mam problem s Ninja traderom 7..na skusku som naprogramoval automaticku strategiu presne podla
video tutorialu co je na financnikovi ktory bol samozrejme robeny na starsej verzii NT ale po dokonceni a otvoreni strategie v grafe mi ziadne sipkny neukazuje. v lavom hornom rohu mam ukazane, ze je strategia spustena ale sipky nikde.nevie niekto kde by mohol byt problem?

Odesláno

Zdravím traderov, chcel by som sa spýtať, či niekto obchoduje Famir. Podľa mňa je to dosť zaujímavý pattern aj keď mám jednu nejasnosť ohľadom tohto patternu. Jedno z pravidiel hovorí že ZLR (či už platné alebo nie) sa musí vytvoriť medzi hodnotami +/-50. ale vstupná úsečka, ktorou vstupujem musí byť tiež v tejto zóne? alebo môže byť aj ďalej, poraďte prosím ako to obchodujete vy.

Odesláno

dynosWCH:

orig. woodie uvádí:
rozdíl CCI bodů na posledních dvou úsečkách, na kterých se
formuje ZLR: minimální rozdíl by se měl pohybovat v rozmezí 15-20 bodů

nebo pak podle oka a dle situace, tak do hodnoty CCI max. cca 100-120:)

Odesláno

To: paulus

Tiež si myslím, že do tých 120 bodov, pretože keď to spraví na range baroch rozpatie napr: od +36 do 140 to spraví jedine v chope. uvidíme zbacktestujem to. chcel by som tento pattern zahrnut do mojho planu. Páči sa mi. Momentálne obchodujem ZLR a GB100 ale chcelo by to ešte ten Famir, protitrendový by sa zišiel... :)

Odesláno

Zdravím Traderov, chcel by som sa spýtať obchodníkov, ktorí obchodujú WCCI aké výstupy používajú. Pretože nech sa snažím ako chcem tak nikdy nedostanem RRR ani 1:2, úspešnosť mám 55%, ale problém budú výstupy.

Odesláno

a co pockat a vystoupit kdyz je pomer RRR napr. prave 1:2?

zkus tez treba vystoupit na vysstim timeframe nez vstupujes, jaky obchodujes trh?
me dobre fungovali vystupy na 10min TF na soucasne zalomeni CCI a TCCI proti pohybu, trh NQ

Odesláno

dakujem, kuknem sa na to. Momentálne testujem výstup Mplay 123 tak uvidíme aké výsledky dostanem. mimochodom máte niekto s týmto výstupom nejaké výsledky? :)
Tie výsledky čo som dostal boli ale viac menej mechanického charakteru, vstupoval som celkom mechanicky aj vystupoval. Momentálne skúšam dávať pozor na S/R, DT, DB, a vstupujem len vtedy ak je potencionálny vstup v dostatočnej vzdialenosti od Ďalšej S/R, tak uvidíme. Tradu zdar

Odesláno

Takze cca 14 obchodu mesicne.
Net profit je 18 usd / trade. A jsou v tom komise a nejaky skluz?

Jinak by to mohlo byt dost obtizne to uhrat, kdyz vezmu k tomu jeste komise 4usd a slip na NQ 2ticky.

Odesláno

Uz su tam zapocitane komisie. No ja viem. Ale stale nemozem dosiahnut lepsie vysledky ani keby neviem co s tym woodiem. Ale system mi pride pohoflny pre mna. Sice som si ho upravil podla seba. Piradtr niekto nejake zaujimavr postrehy ako by som to mohol vylepsit. Vystup mplay mi zatial dava najlepsie vysledky ohladne RRR a % Win. Ale chcelo by to este nieco. Uz sa s tym hram dlhsiu dobu ale stale to nie je ono. Poradte

Odesláno

A co papertrading, dava to srovnatelne vysledky?

On se skutecne nejaky universal filter mechanický hledá těžko, zkus zapojit nějaké globálnější posouzení trhu (denní grafy, celková situace) před tím než se vrhneš na intraday obchod.

Odesláno

Paper daval ztovnatelne vysledky. Ale testujem aj Gb100 a ten krasne vyhladzuje equity. Dokoncim backtest oboch a prilozim v blizkej dobe vysledky. Rozmyslal som ze by som pridal este 0/v alebo famir. Aby to bolo take komplexnejsie. Dokopy mi to dava RRR okolo 1.8 aj s komisiami a %WIN okolo 59%. To si myslim zr su uz lepsie vyslrdky.

• Vytvořit...