Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 1,7k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Odesláno

Zdravím Traderov,

Chcel by som sa s Vami podelit o moj doterajší Papertrading Woodieho CCI. Respektíve výsledky.
Veľmi by mi pomohlo keby ste mi napísali názory. Nie som si celkom istý výsledkami tak by som potreboval komentár:

Obchodujem zatiaľ ZLR na E-mini Nasdaq Range bar 8
SL: 50 USD
Výstup CCI 100 cross a CCI hook
RRR 1,93 Bez komisíí
RRR 1,54 s komisiami
úspešnosť 47,5 %
maximálny DD 6,76 %
Priemerný zisk na obchod sa mi zdá žalostne málo 10 usd na obchod...

ďakujem za komentáre....

Odesláno

Dobrý den,

jakým způsobem uplatňujete u WCCI diskréční přístup? Mě osobně totiž Woodieho systém také nevycházel dobře, když jsem ho BCKtestovala pouze mechanicky.

Odesláno

tez mrknout na objemy obchodu, treba kdyz pri vecku (ZLR) roste objem, ale ne moc:)

anebo, brat signaly pri nejakem vyssim ADX, directional movement averrage, takovy ten indikator jak se traduje, ze napr. pokud je vyssi nez 30 povazuje se trend za potvrzeny, tenhle filter je celkem zajimavy.
Odesláno

Zdravím, protože toto je jeden z mých prvních příspěvků, rád bych zde tímto poděkoval Tomášovi, Petrovi a všem aktivním členům fóra (především lidem jako je Libic, jenaL, Martinek, drvr, Fuxo, Gladiator a dalším) za výborný obsah, kterým Finančníka plníte (+ samozřejmě i Michalovi za údržbu fóra). Vaše práce je opravdu inspirativní a velmi Vám za ni děkuji. Nedávno jsem se začal zajímat o WCCI a právě jsem ho začal backtestovat. Systém mi v originální podobě příliš nesedl a tak jsem ho zúžil jen na trendové obchodování (pouze ve směru EMA34 + dle patternů i pomocných indikátorů) s patterny ZLR, GB100, TT a Slingshot. Až dokončím BT, publikuji zde výsledky. Jaké s těmito patterny (především se Slingshotem) máte zkušenosti vy? Díky,

14816

14817

14818

14819

• 3 týdny později...
Odesláno

Dobry Den prajem,

mam jednu otazku na pattern ZLR ktory sa obchoduje v ramci systemu wCCI. Najprv uvediem definicie ZLR a potom polozim otazku.

Mnou prebrate a re-formulovane definicie 2 podmienok nastania ZLR:

Pravidlo c.1: Musi byt pritomny uptrend (resp. downtrend) - Uptrend je vtedy, ked sa vykresli sest useciek CCI50 nad nulovou linkou. Downtrend zasa naopak.

Pravidlo c.2: Aby sa trend povazoval za platny, je nutne aby CCI na zaciatku prvou linkou zacinalo nad +100 pre uptrend (resp. pod -100 pre downtrend)

A teraz otazka na vec, ktorej nerozumiem celkom presne (situacia opisuje uptrend). Ak nastane ZLR pattern, tento musi nastat v normalnej oblasti, cize podla pravidla c.2 CCI50 musi klesnut z extremnej oblasti (viac ako 100) pod +100 pre uptrend kde vytvori ZLR hook. Je mi jasne ze na uptrend treba aspon 6 useciek nad nulovou linkou, prieraz +100 a pokles pod +100. Moja otazka znie, ked nastane tento pokles pod +100 a cakam na ZLR, musi sa tento vytvorit v ramci tychto 6 pociatocnych useciek, resp. v blizkosti prekrocenia pod +100, alebo mozme brat aj ZLR ktore sa vytvoria dajme tomu 10 useciek od momentu kedy sa CCI50 vratilo z extremnej oblasti pod +100?

Je to detail ale zvysi moje chapanie ZLR. Kludne sa vyjadrite viaceri, rad by som pocul vase vysvetlenia aj ked budu rozdielne. Dakujem.

• Vytvořit...