Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 115
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Odesláno

> markxs

Sierra Chart MP (a VP) podporuje taky, akorat je myslim potreba si priplatit za package 5, takze nevim, jestli to splnuje Tvoji podminku "defaultne". Zrucnejsi programator si ale muze MP doprogramovat v C++ treba i pro zakladni verzi Sierry.

Odesláno

Ahoj prosimvas nenasel jsem tu o tom nic, jde v SOL traderu nastavit stejne indikatory Woodie CCI jako mate v navodu na Siera Charts ? Prosím strasen by jste mi pomohli ten system mam otestovany jinde a funguje mi to. Dekuji

• 4 týdny později...
Odesláno

Zdravim, měl bych dotaz. Hledám sw pro swingové obchody založené na breakout, obchodoval bych 3 trhy. Řěkněme, že bych zadal 3x2 = 6 příkazů na vstupy a jakmile bych vstoupil do trhu, tak ostatní vstupy by se smazali. Nebo to vyřešit tak, že při vyplnění příkazu se mi zablokuje margin a ostatní se nevyplní, protože nebude dostatek pěnez na účtě?

• 4 months later...
Odesláno

Dobrý den Važení tradery,

Nainstaloval jsem Sierra Chart
Má někdo tušení proč se v SC zobrazují data včerejška ale dnešek není. (ted je 13.18 hod ale data jsou jen do 22.31 včerejšího dne((()
Napojíl jsem se na SC Historical Intraday Futures Data.
V poli DF a ST ukazuje : "DF:0 ST:0,1" (což je evidentně špatně)
V manualu SierraChart jsem našel info jak se k datům připojít, udělal jsem totéž a nic....

• 2 months later...
  • 9 months later...
Odesláno

grendel Wrote:
-------------------------------------------------------
> > Dobrý den
> poradí mi někdo?
> Jde mi o to , že jsem si nainstaloval program
> Ninja a potřebuji se propojit s poskytovatelenm
> dat Zen.fire. Nejde mi to .
> Dík
> Grendel

A co ti konkretne nejde? Tools => Account connections => Add...., hotovo dvacet.

• Vytvořit...